< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vitor Pereira Takip Konusu (99. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Japonya'da futbol eğitiminin tarihi daha eski, Çin'de yeni yeni başlıyor diye biliyorum hocam normal bence. Ama 3 yabancı kuralını 4 ya da 5 olsa daha iyi olurdu, bu şekilde çok kısır kalıyor kadrolar.quote:
Orijinalden alıntı: Lord Joker.
Hocam Çin kulüpleri 3 yabancı sınırıyla oynamaya devam ettiği sürece bu kupada şampiyon olmaları çok zor. Maalesef Japonlar falan yerli oyuncu bakımından Çinlilerden daha üstün, bu da büyük fark yaratıyor bu turnuvada.
Geçen sezon bizi son 16'da eleyen Kashima şampiyon olmuştu, Kashima olmasa biz olabilirdik geçen sene. Maalesef bu sene Wu Lei'nin gidişiyle daha kalitesiz bir kadromuz var ama ilginç bir şekilde ligde geçen seneki puan ortalamasını yakaladık, sene bası Süper Kupayı aldık ve Asya Şampiyonlar Liginde Çeyrek finale kalırken Çin kupasında da yolumuza devam ediyoruz Vitor büyük adam gerçekten
Sahi Wu Lei gittikten sonra nasıl performans gösterdi, en son İspanya'ya transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 26 Haziran 2019; 16:27:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Katılıyorum hocam, Japonya vs daha iyi bu konuda. Çin takımları son dönemde kaliteli yabancıların transferiyle atak yaptı ama Federasyon o rüzgarı kesti yabancı sınırı nedeniyle. Büyük ihtimalle zaten Villas Boas da yabancı sınırı yokken bile şampiyon olamadı, sinir gelince başarılı olması mümkün değil diye ayrıldı takımdan. Vitor büyük sürpriz yaptı şampiyon olarak.
Hocam Wu Lei 1065 dakika süre almış La Liga'da 3 gol 2 asist. Potansiyeli bundan çok daha fazlası tabii ama ilk defa Çin dışına çıktığı için uyum sorunu falan bu ıstatistik doğal. Tabii Espanyol da hücum bakımından kısır bir takım, bu da etkiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena değil de yaşı 27'ymiş ya, çok geç parlamış yazık oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Lord Joker.
Katılıyorum hocam, Japonya vs daha iyi bu konuda. Çin takımları son dönemde kaliteli yabancıların transferiyle atak yaptı ama Federasyon o rüzgarı kesti yabancı sınırı nedeniyle. Büyük ihtimalle zaten Villas Boas da yabancı sınırı yokken bile şampiyon olamadı, sinir gelince başarılı olması mümkün değil diye ayrıldı takımdan. Vitor büyük sürpriz yaptı şampiyon olarak.
Hocam Wu Lei 1065 dakika süre almış La Liga'da 3 gol 2 asist. Potansiyeli bundan çok daha fazlası tabii ama ilk defa Çin dışına çıktığı için uyum sorunu falan bu ıstatistik doğal. Tabii Espanyol da hücum bakımından kısır bir takım, bu da etkiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çin Kupası Çeyrek Finalinde de Guangzhou Evergrande ile eşleşmişiz
-
-
Ben de isterim hocam gelmesini ama şu anda hayatta Türkiye'ye dönmez. Para desen kazanıyor, 2 senede 15 milyon Euro kazandı Çin'de. Basari desen var, saygı, sevgi huzur ortamı da var.
Adam Türkiye'ye gelse alacağı maaş 2 milyon Euro, bunun yanında binbir türlü dertle uğraşıp "Fenerbahçe savunma yapmaz" diyen taraftarla mı uğraşacak ? Buradan giderse Avrupa'da iyi bir kulübe döner anca
-
-
-
-
-
hocam sal şu pereirayı artık be.. çinde adam çinde -
Hocam başarılı ve huzurlu olsun da isterse Mars'ta takım çalıştırsın, ben yine takip ederimquote:
Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_
hocam sal şu pereirayı artık be.. çinde adam çinde -
Vitor Pereira bu sene sonu avrupanın isim yapmış bir takımın başına geçer herhalde ? -
GOOOOOOOL
Not : 100.sayfanın ilk yorumu olmuş, gerçekten anlamlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 30 Haziran 2019; 15:51:7 >
Oscar reis yine çok güzel yazdı be. Elkeson'un yokluğunda Li oynuyor, şu ana kadar pek etkili olamadı maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 30 Haziran 2019; 15:55:35 >
Chen yine alındı oyundan. Bu çocuk gereken patlamayı ne zaman yapacak çok merak ediyorum, şu anlık balon görünüyor.
Hulk da cıktı arkadaş. Korkuyorum iyice...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X