Jesus gibi kaliteli bir isim gelince vitor övgüleri bitmiş oldu. 5-6 seneyi geçik bir süre vitor vitor dedi. Bırakmış artık vitor u savunmayı. Fener forumuna girip vitor şöyle iyi böyle iyi deseler kimse iplemeyecek şu an çünkü. Demek ki vitor sevgisinden ziyade ben haklıyım psikolijisiymiş bütün olay. Çünkü vitor gittikten sonra FB kötüyken vitor vitor diye heryere yazıyordu. Fener şu anda iyi durumda. Vitor sesleri kesildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vitor Perrera, Lord Joker in nesi oluyor ? (3. sayfa)
-
-
Şaka mısın dostum sen Ekşi'de sürekli yazıyorum Vitor Pereira başlığına, girip okuyabilirsin. Daha geçen gün gece 03.45'te oturup sabah 6'ya kadar Corinthians maçını izledim, 9.30'da mesaim vardı bir de. Benim Vitor sevgim bitmez.
Hem Vitor'u savunmayı neden bırakayım? Dün doğru olan bugün yanlış olmadı ki. Ben Jesus'u da çok seviyorum, Vitor'u da çok seviyorum. Neden? Çünkü Fenerbahçe'yi ileriye götürecek hocalar bunlar. Bizim kalibremizdeki hocalar bunlar.
Vitor hocanın geçen sezon bize yaptığı katkıyı kimse yapmadı son 10 yılda. Bize müthiş oyuncular kazandırdı, Mesut gibi kanserlerden kurtardı, Fenerbahçe'de futbolcuya bağlı düzeni bitirdi.
Şu anda konuya girip sürekli Vitor yazmıyorum, evet. Çünkü takımımız iyi gidiyor. Bu gibi günlerde taraftar olarak birleşmek önemlidir. Fenerbahçe başarılı olsun da, varsın ben tek kelime Vitor konuşamayayım.
-
Peki başkan farzet ki vitor bjk ye gitti ve bjk-fb maçı oynanıyor ? Kimin kazanmasını istersin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum soru mu bu, tabii ki Fenerbahçe kazansın isterim
Ben istiyorum ki hem Fenerbahçe Jesus ile çok başarılı olup kupadan kupaya koşsun, hem de Vitor gittiği her kulüpte başarılı olsun.
-
Yazık la üzüldüm herife
Terim dövmesi yaptıranlar falan var onları anladım hadi herif 50 yıl geçse onun kupasına yaklaşacak td yok ama pereira kim ya lol
-
Neyse bu sayede seni fener forumuna geri döndürdüm. Arada vitor muhabbeti yapta zaman gecsin hacı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşten güçten pek fırsat bulup gelemiyorum çok ama arada uğruyorum tabii ki
Vitor hoca konusunda konuşulacak çok şey var da, takım iyi gidiyorken durduk yere Vitor muhabbeti yapmam pek hoş olmaz. Herkesten önce aynı renklere gönül verdiğim Fenerbahçeli arkadaşlara saygısızlık olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X