Şimdi Ara

Vivo açılır kapanır selfie kamerasına sahip telefonunun teaser videosunu yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu boydan boya ekranı sevmeyen bir tek ben miyim? Şahsen iphone 7 sahibiyim ekran boyu oldukça yeterli fazlası rahatsız eder diye düşünüyorum ayrıca ipadim de var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parmak izi ekrana gömülü kamerasi farli

• vallahi benim aklıma gelmişti..

• Dizayn olarak cok hosuma gitti ama neden kameraya led flash eklememisler ki? Bir sonraki modelde eklerler artik. Bu arada koseden koseye ekran ozellikle minyon ve elleri kucuk insanlar icin cok onemli. Bir de gozlerde problem varsa mecburen buyuk ekran ariyor insan. Kalin cerceve kucuk ellerde tam bir eziyet oluyor. Tek elle telefon kullanmasi imkansiz gibi. Yani 1,95 ve basketbolcu eline sahip birisi ne geregi var diyebilir ama 1,60'lik insan icin bunlar onemli konular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 23 Mayıs 2018; 20:6:1 >
  • Diyecekler ki bunun kamerası neden sürgülü ben tuşa tıkladığımda direk açılsın istiyorum. Uğraşamam pfff....

Bir kısmıda diyecekki kamerayı sürerken kamerayı kırdım çok dayanıksız yapmışlar... (Bu dediğim kişiler çelik konstrüksiyon olsa kıracak kişiler birçoğumuzun 10sene kullanacağı kulaklığı 1-6ay arasında farklı fantezilerle koparıp çok dayanıksız diyen kişiler)

Düştü kırıldı çok dayanıksızmış derler

Bence en mantıklı concept bu veya meizu Pro 7 PLUS ın arka ekran selfie durumu

Umarım Lenovo ve vivonun bu tasarımları tutar. Tam ekranı sony de görsem sanırım bir başka markaya geçmeyi düşünmem bile

• Biri beni gözetliyor diye düşündürmez.D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 24 Mayıs 2018; 6:1:40 >
  • 323 :)
  • merak buyurmayın o kameraya motoru koyan tork kontrolünüde koymuştur

• 2 sene sonra muhabbetler:

Ya ben yazılımı güncelledim kameranın üssten çıkma hızı azaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım mükemmel gözüküyor ön taraftan.

• Hoş bir konsept

• alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav şu arka kamerayı hatta arka çift kamera ve fılaşla beraber ayrı bir paça olarak yapsalar güzel estedik bir menteşe sistemi ile öne doğru dönse hem ekstra kamera masrafındanda kurtulmus olurlar hem kaliteli arka kamerayı selfiye kamerası olarak kullanılabilecek bu kadar basit bir şeyi ben seneler önce düşüne bildiysem onlar neden düşünemedi diyecem ama muhtemelen benim düşünemediğim sebeplerden dolayı böyle birşey yapmıyorlar ama neden aceba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.