Şimdi Ara

Vivo’nun 120W hızlı şarj teknolojisi 4000 mAh bataryayı 13 dakikada dolduruyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Kaybolmayan sakız istiyorum"😀 diyordu reklamın birinde.
    İnternete girdiğimde bitmeyen batarya istiyorum. Ya da kaybolmayan sakız istiyorum 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oppo/Vivo bu işte uçtu

• İyi de insanların istediği daha hızlı şarj olması değildi ki, daha uzun süre şarjın gitmesiydi. Yani mevcut pillerin artık değişmesi gerektiği, şarj aletlerinin değil! Üstelik bu eski pil teknolojisini bu kadar hızlı ve yoğun şarj edince kim bilir ne gibi yeni sorunlar ortaya çıkacak. Tahmin etmek güç değil, muhtemelen daha hızlı şarj olacak ama daha hızlı da bitecek! Eeee?!

• takip.

• 2014 yılı ağustos ayında oppo find 7 modelini yurtdışından bir yakınım aracılığı ile getirttim. Biliyorsunuz ilk hızlı şarj özellikli telefonlardan biriydi ve yukarıda çoğu arkadaşın belirttiğinin aksine telefon dokunmatiğinin bozulduğu 2018 ağustos ayına kadar problem yaşamadım.
    buna özellikle pili ekliyorum performansı düşmüştü ancak ekran Dokunmatiği bozulmasaydı bir sene daha rahat pili değiştirmeden kullanırdım.

"Bundan pilin haberi varmı?" diyorsunuz ya var kardeş var. Adam herhalde düşünmüştür değil mi? Bakın kaç uç var.
    Vivo’nun 120W hızlı şarj teknolojisi 4000 mAh bataryayı 13 dakikada dolduruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 21 Haziran 2019; 16:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.