Şimdi Ara

VİZE GİRİŞ ÇIKIŞ HAKKINDA SORU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar P.tesi evraklarımı İdata'ya telim edicem.
    İtalyadan başvurumu yapıyorum vede bir sorum olacak sizlere.
    Örneğin 20 günlük bir Schengen Vize'si aldım ve italyaya girişimi yaptım 1 hafta İtalya'da konakladım.
    Sonra ise İtalya'dan Almanya'ya geçtim 1 haftada orada konakladım vede çıkışımı Almanya'dan yaptım.
    Sizce bu bir sorun veya bir sıkıntı yaratırmı ?

• hiç bir sorun olmaz, sen yeterki vize gününü geçirmeden schengen bölgesinden çık, adamların tek istekleri bu
  • hocam iç bir sıkıntı olmaz biz polonyadan girip yunanıstandan çıktık 15 günlük vizeyle hatta çıkarken kadın dedi 2 gününüz kalmış 1 gece daha kalsaydınız :D
  • tşkrler yok ben sorun olmadığını zaten biliyorumda teyit edim dedim.
    herkese tşkrler.
    yarın evraklarımı vericem inş bakalım vizemiz cıkar
  • Derin1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Eğer vizeniz tek girişli çıkarsa ikinci bir ülkeye gidemezsiniz. Sizi engelleyebilecek tek ihtimal bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Dallama -- 6 Ocak 2014; 10:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Dallama

Merhaba,

Eğer vizeniz tek girişli çıkarsa ikinci bir ülkeye gidemezsiniz. Sizi engelleyebilecek tek ihtimal bu.

bütün schengen ülkerine tek girişli vizeyler girer çıkar, yalnız schengen bölgesinden bir kere çıktığı zaman bir daha giremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Dallama

Merhaba,

Yanlis bilgi. Tek girisin anlami butun schengen bolgesini kapsar. Istedigi schengen ulkesine istedigi kadar girer cikar. Zaten bi cogunda kontrol dahi yok. Tek girisin anlami schengen bolgesine 1 kez girebilirsin demektir. Schengen bolgesine giris cikis ve tekrar giris yapabilmek icinse multi girisli schengen vizesi gerekir.
  • Evet doğru söylüyorsunuz , ben dönüp daha sonra gidecek diye değerlendirmiştim tekrar okuyunca öyle olmadığını farkettim pardon.
  • Bende bugun evraklarımı verdim 17.sine tarih verdiler..
    inş alırım vizeyi biraz koşuşturdum uğraştım bugun ama inş çıkar vize bakalım çıktında yazacağim.
  • 6 sında idata ya dtüm evraklarımı verdim hala gelmedi 17 sine gelcek dediler inş gelir.
  • gelir hocam merak etme gecikiyor bazen :D
  • Arkadaşlar çok heycanlıyım passaportum bugun gelmiş idata'ya msj geldi..
    ama çok heycanlıyım ve meraklıyım bir okadar da aceba red mi onaymı verildi bilmiyorum :(
  • Evet vizemi bugun aldım arkadaşlar passaportumu İdata'dan teslim aldım..
    6 aylık multii vermişler 30 günlük konaklamalı...
    çarşamba günü falanda gidiyorum hayırlısıyla inş havaalanında bir sıkıntı yaşamayız.
  • Hiç merak etmeyin herhangi bir sıkıntı olmaz, zaten teknik olarak Schengen Bölgesi dediğiniz şey tek bir bölgedir, hangi ülke sınırları içinde olduğunuz farketmez, Schengen vizeniz olduğu sürece Schengen bölgesini gönlünüzce gezebilirsiniz.
  • kutzu K kullanıcısına yanıt
    Ondan folayi korkum yok askerlik acisindan 24 yasindayim 3 sene once memlekete kagit gelmisti.. ama her geece dsatda geziyorum gbt de bir sorun cikmiyor havaalaninda yasarmiyim diye teredddutteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cuma günü almanya dan schengen e başvurdum.tek giriş istedim. Bu problem oluşturur mu?

• devrimkaratas kullanıcısına yanıt
    Bit problem olicagini zannetmiyorum dostum. Ben italyadan basvuru yaptim 9 gun talep ettim 6 aylik vize verdiler. Hemde ilk yurtdisina cikisim olucak ilk vizem ve bukadar verdiler vede multi :))

hocam vizen hayırlı olsun. sanırım turistik vize.
    idata'nın belirttiği belgeler hariç belge verdinmi. yada verdiğin belgeleri söylermisin.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Ssk calisani olarak belgeler goturdum dostum anlatim. Son 3 aylik ssk hzmet dokumu ve son 3 aylik maas bordrosu #vergi levhasi , sirket imza sirkusu , izin belgesi dilekce yani su su tatihlerde izinlidir vizenin verilmesini talep ederiz. Son 3 aylik hesap dokumani, hesap dokumanini hangi bankadan aldiysan imza sirkuleri bankanin veriyorlar. Seyahat sigortasi , ucak bileti rezervasyonu vede italyadan gelen davetiye bukadar hocam. Telefondan yazdim kusura bkma siralayamadim.

sağol hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.