Şimdi Ara

Vize Red (Acil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
16.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Esim almanyadan 13 sene once turkiyeye kendi istegi ile geldi infazi vardi ama dosyalari kapanmis simdi kardesi istek yapti ve almanyaya gelmek istiyo annemiz kanser ve ona ihtiyaci var konsolosluk ise red verdi almanya icin esim tehlikeliymis diye kagit vermisler ama baska belge falan isteyen olmadi esimde dilekce verdi iceri sizce cevap neolur biz onlarada soledik annemiz cok kotu kanser ve hastaneye yatcak onu gormesi lazim 13 sene sonra ilk defa ailece bi arada olcaklardi ben geldim ama esim gelemedi ya neolur bi umit yaa naptiki esim adam oldurmedi ya kavga falan ama bukadar abartilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de eşimle yılbaşında çek cumhuriyetine gitmek için vizeye başvurdum. evrak tesliminden 1 hafta sonra benim pasaportum hazırlandı fakat eşimin hala çek cumhuriyeti büyük elçiliğinde olduğunu öğrendim.
    Böyle birlikte başvuran insanlardan birininki hazırlanıp diğeri gecikince olumsuz oluyormuş diye duydum.
    Eşimin benden eksik olarak işyeri ayrıntılı belgeleri sunulmadı, çünkü bir belediyenin spor klübünde profesyonel sporcu.
    Öyle olunca imza sirküsü, sicil gazetesi, ticaret odası kayıt örneği vb sunamadı haliyle.
    Sizce geri döneceğine dair yeterli evrak göstermediğinden red yeme olasılığı nedir ? @
  • Merhaba Arkadaşlar.
    2017 Mart ayında FRANSA DAN RED YEDİM. 2VE 8. maddelerden dolayı.
    Noel döneminde tekrar başvuracağım.Bu sefer Yunanistan dan başvuracağım. Bazıları diyor ki Fransadan reddi kaldırman gerekir. Yunanistan direk red basar mı ne dersiniz ?
  • UDDOGAN35 U kullanıcısına yanıt
    Fransa'dan reddi kaldır derken kast edilen şudur;

Eğer Fransa'dan ret yediyseniz, bir sonraki başvuruyu Fransa'ya yaptığınız taktirde vizeyi o ret kaşesinin vurduğu sayfaya vizeyi basar. Dolayısıyla hem bütün bütün Schengen ülkelerinin kullandığı sistemde hem de pasaportunuzdan ret kaşesi kalkmış olur.

Diğer türlü sen pasaportu yenilesen bile sistemde senin Fransa reddin 3 sene boyunca sistemde asılı kalacak.

ve Yunanistan veya başka ülkelere yaptığın vize başvurusunda o ret senin için bir handikap oluşturacak.

Ancak konsolosluğun kanaatine göre evrakların tam ise Fransa'nın reddi beni bağlamaz deyip vize de verebilir ama bu çok düşük bir ihtimal. Ayrıca, diğer ülke, aa bak Fransa'dan ret yemiş ama benim vizemle de her ne kadar seyahat evraklarını (otel, uçak) o ülkeden olmuş gibi gösterse de Fransa'ya gidebilir şüphesiyle 2 yol izler

1) ön rezervasyon olarak gösterdiğin evrakları, kesin rezervasyona çevir, yani parasını öde gel vereyim vizeyi der.

2) rezervasyon olarak gösterdiğin tarih kadar ve tek girişli verir, ama bunu yaparken bile 1. maddeyi de isteyebilir.

Sonuç olarak aslında 2 ve 8. maddelerdeki durumu düzeltip tekrar Fransa'ya başvurman en mantıklısı.

• Avustralya vizesi red edilmiş. Sebep 3 aylık schengen vizem var (bitmesine 1 ay kaldı) Bundan olabilir mi? Şirket üzerinden başvurduk. Tüm belgeleri doğru ve tam yaptığımı düşünüyorum.

• Vize reddi sonrasi doğru başvuru yapılmazsa almış olduğunuz red tam bir baş belası hal alıyor. Ve yapacak olduğunuz her yeni başvuru yine reddedilebiliyor.
    Ret sonrası tekrardan vize başvurusu yapmadan önce bu sayfaya göz atmanızı tavsiye ederiz:

https://saltvisa.com.tr/vize-reddi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilian thuram -- 24 Mart 2024; 15:18:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.