Şimdi Ara

VİZEFORUM.COM editör aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba, (öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam lütfen düzeltin.)

Yeni açılacak forum sitemiz için editörler aranmaktadır.

site adı vizeforum.com

Öncelikle Editörden istenen

1. Küfürlü ve reklam içeren yazışmalar direkt olarak editör tarafından silinir. Küfürlü ve reklam içeren yazışmayı yapan üye yasaklanılır.
    2. Rencide edici veya provakatif nitelikte yazışmalara izin verilmez. Bu başlıklar silinir. İlgili üye uyarılır. Uyarıya rağmen aynı tür hareketlerde bulunan ziyaretçilerin üyeliği iptal edilir.
    3. Bir kategoride aynı konuda açılmış başlıklar, silinmeksizin, tek başlıkta birleştirilmeye çalışılır.
    4. Kategoriye Uygun olmayan başlık, silinmeksizin, ilgili kategorisine yönlendirilir.
    5. Forum editleri bir hukuk danışmanı değildir. Editörlerin verdiği cevaplar bu çerçevede değerlendirilmelidir.
    6. Forum editleri, sadece kendi kategorilerinde, yukarıda yer verilen değişiklikleri yapmakla yetkilidir. Başka bir kategorideki yazışmaya yapılan müdahaleden (küfür veya ağır hakaret durumunda) mutlaka ilgili kategori editörleri bilgilendirilmelidir.
    7. Forum editleri görüntü kirliliği oluşmaması için büyük başlıkları küçük harfe dönüştürür ve başlıkları daha anlaşılır kılmak için gerekli müdahalelerde bulunur.
    8. İki kişi arasındaki veya iki grup arasında kişisel (haklı yada haksız) herhangi bir sebepten dolayı forum ahengini bozacak tartışma ve kavga boyutuna ulaşan yazışmalara müsaade edilmeyip, tartışmaya katılan kişiler uyarılacaktır, tekrarlanması halinde en ağır sınırda cezalandırılacaktır.
    9. Forum Editörleri, foruma aykırı uygunsuz yazıları ayrıca bir uyarı yapmadan kısmen ya da tamamen silebilir.

Forumun genel amacı adında anlaşıldığı üzere vize konularını işelemektir. benim istediğim ise forumu genel anlamda düzenlemek interneti araştırıp yeni bilgiler eklemek ve gerisini kendisi ile konuşmak istiyorum.

site daha yeni açılacaktır lütfen ona göre ücret isteyiniz.

• bir üniversite öğrencisi de olabilir. Fakat acil olarak bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.