Şimdi Ara

Vizyondakiler 22 Temmuz 2011 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inş hep güncel olur.
  • eagle filmini çok övüyorlar ilk fırsatta izlemek isterim... aslında tam da enim tarzım diyebilirim..
  • Eagle'ın konusu fantastiğe kaçtığı için beni sarmaz
  • Konuları olan filmlerin yorumları bu konuya yapılırsa karmaşıklaşabilir.
    Bu sebeple konusu olan filmlerin forumdaki linkleri verilirse daha iyi olur.

Ayrıca bu bir karar konusu olabilir.
    Hangi filme gideceğinize dair yorumlar yazılabilir.
    Forum kullanıcıları aynı anda bir konuya gitmek için karar verir filmden çıkınca yorumunu yapabilir.

Konuları olmayan ve düşük seyirciye hitap eden filmler içinde güzel bir yorum kaynağı olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Konuları olan filmlerin yorumları bu konuya yapılırsa karmaşıklaşabilir.
    Bu sebeple konusu olan filmlerin forumdaki linkleri verilirse daha iyi olur.

Ayrıca bu bir karar konusu olabilir.
    Hangi filme gideceğinize dair yorumlar yazılabilir.
    Forum kullanıcıları aynı anda bir konuya gitmek için karar verir filmden çıkınca yorumunu yapabilir.

Konuları olmayan ve düşük seyirciye hitap eden filmler içinde güzel bir yorum kaynağı olabilir.

Bunu konu hakkında bende düşündüm haklısınız.Yorum kalabalığına gerek yok.
    Konuları olanların linklerini yanında verelim o halde.

Ama Insidious bir iki şey söylemeden geçmek istemiyorum:BERBAT !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 27 Haziran 2011; 19:23:53 >
  • @NidderuN

Cidden mi ? Gitmemiştim daha neyse ki
  • Güzel konu olmuş burdan takip ederim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erinç

@NidderuN

Cidden mi ? Gitmemiştim daha neyse ki

Valla çoluk çocuk korkar anca o filmden.Astral seyehatle ilgili film ama çok saçma ya spoiler olmasın diye bir şeyler diyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfred Hugecock

Insidious tam sinemalık film okuduğum yorumlara göre, daha izlemek nasip olmadı ama.

Yorumlara kanıp izledim lanet film ya çok dandik.
    Zaten paranormal activity saçmalığının yaratıcısından ne beklediysem.
  • İnsan sinemaya gidip , büyük hevesle , kötü film çıkınca çıldırmanın eşiğine geliyor cidden . Bende de var bu niye acaba bu kadar sinir
  • Zaten arada bir gidiyoruz verdiğimiz paraya değsin dimi
  • Insidious

kesinlikle vakit kaybı bir film... son derece kötü. yapmaya çalışmışlar ama içine *ıçmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uGürkan.

Insidious

kesinlikle vakit kaybı bir film... son derece kötü. yapmaya çalışmışlar ama içine *ıçmışlar...

2 tane mesaj attım diye beğenenlerin yorumları çok ilginç ilgili konusunda.Gerçekten film diye şunu beğenmişler.Ve inanılmaz bir şey daha var imdb 7 puan vermiş bu filme.80'lerde felan olsa anlarım da.2000'li yıllarda vay anasını

• ruhlar bölgesinin vakit kaybı oldugunu söylemissiniz gec oldu.artık gittim.
    bebe filmi gibi o ne ya :S
    çoluk çocuktur bu filmden korkanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regiment -- 29 Haziran 2011; 17:21:29 >
  • Transformers 3 de vizyonda ekle istersen.
  • ekliyorum hemen.
  • Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
    Transformers 3: Dark of the Moon

Bilim Kurgu-Aksiyon
    http://forum.donanimhaber.com/m_38551716/tm.htm
     Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    Yıl 1961, insanlığın uzaya adım atışından 8 yıl önce bir Cybertron uzay gemisi büyük savaştan kaçarak Ay'ın karanlık yüzüne inmiştir. Sentinel Prime'ın kullandığı bu gemi, Cybertronlar için hayati önem taşıyan bir teknolojiyi taşıyordur. Dünyada ise insanlığın uzaya çıkma macerası başlamıştır artık. Cybertron gemisini keşfeden NASA, Başkan John F. Kennedy'nin izniyle Ay'a ilk insanı gönderme projesine 'start' vermiştir. 1969'daki Apollo 11'in macerası da böylece başlar...

Günümüze geldiğimizde ise, bir görev sırasında işte bu çok gizemli Cybertron gemisini keşfeden Optimus Prime, insanların yıllardır bu konuda Autobot'lara yalan söylediğini anlar ve hayal kırıklığına uğrar. Bu gemiye ve içinde saklanan teknolojiye Decepticonlar'dan önce ulaşmak ve sırrını keşfetmek için büyük bir yarış başlamıştır artık... Transformers'ın son savaşı yaklaşırken mezun olan Sam Witwicky de hem kız arkadaşıyla hem de iş bulamama derdiyle başbaşadır.

Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nde Shia LaBeouf, yeniden Sam Witwicky olarak beyaz perdede. İlk iki filmdeki kadroyu yüksek oranda koruyan serinin bu üçüncü filminde tek fire Megan Fox...Megan Fox'un yerine kadroya dahil edilen Victoria's Secret mankeni Rosie Huntington-Whiteley'in ise bu rolle sinema dünyasına sağlam bir giriş yapması bekleniyor.

• Julia'nın Gözleri
    Julia´s Eyes

Korku-Gerilim
    Julia'nın (Belén Rueda) sonunda onu kör bırakacak olan bir göz hastalığı vardır. Julia'nın ikiz kız kardeşi de aynı hastalığa yakalanmış ve kendini bodrum katında asarak intihar etmiştir. Herkes onun intihar ettiğini düşünse de Julia aynı fikirde değildir, kardeşini kimin öldürdüğünü bu işin gerçek nedenini öğrenmek amacı ile kendini bu göreve adar ve araştırmaya girer. İpuçlarını tek tek toplamaya başladığı andan itibaren izlenildiğinin farkına varır. Bu arada gözündeki hastalık ilerlediğinden dolayı Julia cerrahi bir operasyon geçirir ve iki hafta boyunca gözünde bir sargı ile yaşamak zorunda kalır. Kardeşini öldüren katilin geceleri evine girip kendisini izlediğini hisseder ve onun için gerilimli saatler başlamıştır. Onun kusuru görme yeteneğinin sade bir çarpıtması mıdır veya hayal etme gücünün yeteneği midir?

Aşka Şans Ver
    La Chance De Ma Vie

Komedi-Romantik
    ullien Monnier’in ciddi bir problemi vardır. Çok başarılı bir ilişki danışmanı olmasına rağmen, hayatına giren kadınları iki haftadan fazla elinde tutmayı beceremez. Aslında, çocukluğundan beri ona âşık olan her kadına bir uğursuzluk getirmiştir. Fakat bu sadece basit bir uğursuzluk değildir. Etrafındaki kadınlar defalarca hastaneye düşmüş, günlük hayatları alt üst olmuş, tam anlamıyla bir uğursuzluk yaşamışlardır. Julien kadınlar için adeta konuşan bir kara kedidir.
    Tam başka biriyle çıkmamaya karar vermişken Johanna isminde bir kadına âşık olur. Her ne kadar kör talihinden korksa da kendini aşkın kollarına bırakmaya karar verir. Fakat Joanna bir süre sonra başına gelen tersliklerin onunla tanıştığı günden beri olduğunu fark eder.

Dehşetin Gözleri
    Zwart Water

Gerilim-Korku
    Christine, ailesinden miras kalınca doğup büyüdüğü eve kocası ve 9 yaşındaki kızı Lisa ile beraber taşınmaya karar verir. Bir süre sonra küçük kız bodrumunda Karen adına yabancı bir kızla karşılaşır. Karen Lisa'ya, kendisinin annesinin ölü ikiz kız kardeşi olduğunu ve kendini öldürenin de yine annesi olduğunu söyler. Bu yaşananları ebeveynlerine anlatan küçük kız inandırıcı bulunmaz ve bunlar Lisa'nın kendi kafasında yarattığı hayal ürünü olaylar olarak görülür. Fakat Christine kendini fark ettirecek adımları çok geçmeden atmaya başlar ve zamanla evin babası da, karısının kendisinden korkunç bir sır gizlediğinden şüphelenmeye başlar... Bu şüphe ölümcül sonuçlar doğuracaktır.

Tanrılar ve İnsanlar
    Des hommes et des dieux

Dram
    Mağrip’te 1990’larda, dağların tepesinde bir manastır... Sekiz Fransız keşiş, Müslüman köylülerle yan yana huzur içinde yaşamlarını sürdürüp giderlerken yaşadıkları ülke birden karışır: Yabancı işçiler köktendinciler tarafından katledilmiş, şiddet olayları bölgeye hâkim olmuştur. Yaklaşmakta olan tehlikeye rağmen keşişler, bedeli ne olursa olsun yerlerinden kıpırdamamaya kararlıdırlar. Ordu onlara koruma teklif eder, ama keşişler bunu da reddeder. Bir süre sonra, kaçınılmaz olan başlarına gelir ve militanlar manastırı basar. Keşişler pes etmese de artık aralarında anlaşmazlıklar vardır: bazıları kalmaya kararlıdır, bazıları gitmek ister. İnanç ve fanatizm hakkında ağırbaşlı bir başyapıt...

Bir Ayrılık
    Jodaeiye Nader az Simin

Dram
    Film, boşanmak üzere olan ama çocuklarının velayeti konusunda ikileme düşen bir çiftin öyküsünü anlatıyor.
    Simin, kocası Nader ve kızı Termeh’le birlikte İran’ı terk etmek istemektedir. Nader’in Alzheimer hastası babasını bırakmayı reddetmesi üzerine boşanma davası açan Simin, dava talebi reddedilince anne babasının evine gider. Termeh ise babasıyla kalmaya karar vermiştir. Nader kızına ve babasına bakması için hamile bir genç kadını tutar; ama bu durum daha fazla soruna yol açacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 2 Temmuz 2011; 11:09:24 >

• Şuraya geliyorum bi bakayım adam akıllı film varmı diye.İsmi göz olan başı değişmiş filmler görüyorum.Bu hafta sinema yok bana...
  • İsminden filmin değeri pek anlaşılmıyor bence.Zaten böyle ara filmlere gidenler genelde canı sıkılan arkadaşlar,sevgililer sırf zaman geçsin muhabbet olsun diye gidiyor.O yüzden konuya pek yorum gelmeyeceğini sanıyorum.En azından bazen dikkatini çeker milletin gidesi yoksa bile gider az bilinen filmlere.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.