Şimdi Ara

Vladimir Double Troll :)m (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0RK

Paylaşırsak 1 lira kazanıyormuş arkadaşlar videoya destek lütfen.

Destekten kastim trollerin amacsiz yere videoya dislike vericeklerini bildigim icin lutfen begenir misiniz dedim -,-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yeah Fu guys!!!" gibi olmuş
  • Aptalca geliyor bana 2 cc skillini de ayni anda kullanmak.Adam stun atiyor bekle etkisi gecerken sen snare at garantile kill i.Ama yok abi kimse dusunmuyor bunlari

• edit: np olayı çaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 21 Şubat 2013; 18:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOTN.*

Aptalca geliyor bana 2 cc skillini de ayni anda kullanmak.Adam stun atiyor bekle etkisi gecerken sen snare at garantile kill i.Ama yok abi kimse dusunmuyor bunlari

Haklisin Vladimir varken once elise atcakti ben su olcaktim sonra lux atcakti yakaliycaklardi ama bana firsat verdiler

• inanırmısın önce yorumları okudum sonra açtım video yu bi ara url ler mi karıştı dedim ?? ...... Toz a dönüşmüşsün bu kadar .. :D
  • Trollemek nedir biliyor musun? Trollemek istiyorsan W skillin olduğu halde ikisine de yakalabilirsin. Al sana troll takımın kudursun.
  • iyiymiş
  • Ben şahsen beğendim. Like verdim.
  • bende beğendim güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Trollemek nedir biliyor musun? Trollemek istiyorsan W skillin olduğu halde ikisine de yakalabilirsin. Al sana troll takımın kudursun.

Ben kendi takımı değil diğer takımı trollüyorum
    Ve beğenmese de beğense de like veren herkese teşekkürler

Edit : teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiyokomame -- 21 Şubat 2013; 20:26:43 >
  • Tier'ı ve division'ı merak ettim.
  • Çok güzel.

Elise sanki killi alabilirdi, ama mantıklı düşünmüş ve bırakmış herhelde. Silver-Plat?
  • uğraşmışın etmişin beğendim usta
  • zamanlamayı iyi ayarlamıssın refleks diyelim beceri diyelim hangisini almak istersen tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayaith

Çok güzel.

Elise sanki killi alabilirdi, ama mantıklı düşünmüş ve bırakmış herhelde. Silver-Plat?

Asıl charım perma yedi sonradan tekrar başladım bende bronz daha ama önceki charımda 2. sezonu 1520 elo ile kapadım

Bu arada trollerden sonra merhem gibi gelen yorumlarından dolayı arkadaşlarıma teşekkürler :)

Edit : Sanırım ağır çekimde çektiğim için öyle görüdü aslında biraz zamanlama vardı işin içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiyokomame -- 21 Şubat 2013; 21:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allways4u

inanırmısın önce yorumları okudum sonra açtım video yu bi ara url ler mi karıştı dedim ?? ...... Toz a dönüşmüşsün bu kadar .. :D

Toz ? Ben kan diye biliyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: NOHUT42

quote:

inanırmısın önce yorumları okudum sonra açtım video yu bi ara url ler mi karıştı dedim ?? ...... Toz a dönüşmüşsün bu kadar .. :D

Dumana dönüşüyor kardeş, forumda konusu bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

quote:

Orijinalden alıntı: NOHUT42

quote:

Dumana dönüşüyor kardeş, forumda konusu bile var.

toz,su,kan

beyler ne diyorsunuz siz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.