quote:Orijinalden alıntı: Doçent Doktor HANNİBAL quote:Orijinalden alıntı: Bloodimir bunu yaptır işte omzuna. Şu varken gerçi ..... sağ kanadını yolmuşlar resmen iğrenç duruyor kanadımı kırdılar uçamadım anne modunda
quote:Orijinalden alıntı: █Loading... quote:Orijinalden alıntı: Julimezar Abi o değilde ben geçen haftaya kadar vladamiri kız sanıyordum . Senin algın bozulmuş bırak oyunu biraz Hiç resmini büyültüp bakmamıştım sonra bir gün şunun skinlere bakayım diye bir büyülttüm o gene erkekmiş .
quote:Orijinalden alıntı: Doçent Doktor HANNİBAL quote:Orijinalden alıntı: Bloodimir bunu yaptır işte omzuna. Şu varken gerçi ..... sağ kanadını yolmuşlar resmen iğrenç duruyor kanadımı kırdılar uçamadım anne modunda tamamlanmamış çünkü .
quote:Orijinalden alıntı: Bloodimir bunu yaptır işte omzuna. Şu varken gerçi ..... O kan şeysi kalbe gelecek şekilde dövme yaptırılsa çok şekil olur. Vladi tersine döndürmek shard tabii.
quote:Orijinalden alıntı: Drug Free quote:Orijinalden alıntı: Bloodimir bunu yaptır işte omzuna. Şu varken gerçi ..... O kan şeysi kalbe gelecek şekilde dövme yaptırılsa çok şekil olur. Vladi tersine döndürmek shard tabii. paint op