Şimdi Ara

Vladimir mi, Volibear mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    vladın ezilmesi kolay mı sen hiç hayatında 245 - 245 kendini healleyen bir hero gördün mü o hero vladtır işte. Ne ezilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briareus25

vladın ezilmesi kolay mı sen hiç hayatında 245 - 245 kendini healleyen bir hero gördün mü o hero vladtır işte. Ne ezilmesi

245 mi :D.

full build visage varsa 400 400 dolduruyor cani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 30 Aralık 2014; 18:08:57 >
  • Kardeşim osursan ctleniyor anca çok rahat bi koridor safhası geçiricekte oyun sonuna toparlıyıcak zor vlad leştir hacı.
  • Voli al teklersin kanka
    Vlad kimki late de carry'e 1 k damage falan vursun hıh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Becerebilirsen Vlad çok iyi bir karakter.
    Voli kolay her türlü gideri var.

• Ayı op

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk vlad oynadığımda bayılmıştım hemen gidip 1820lik ve 1350lik skinlerini almıştım :D 5 maç sonra bidaha oynamadım
  • Ben aldığımdan buyana oynarım. Lane ezilen bir camp olmasına rağmen alıştığım için lane bile iyi oynarım çoğu zaman win alma oranım %75 civarı voli de taşıma potansiyeli var mı bilmiyorum ama vlad ile taşıyabilirsin. Ultisi team f. için yapılmış olması da en büyük avantajı.

Şunu da eklemek isterim vlad aldığın da güzel ile çöp campions arasında değişik düşünce uyandırmıştı oynamayı becerince feedlemesi en zor hero haline gelir. Vlad alıp feedlemek yetenek ister. Kill almasan bile kill vermeyip lane i dondurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoheiwa -- 31 Aralık 2014; 1:15:33 >
  • voliyi jungle dışında önermem. bi de bot lanede karşidaki supporta göre seçilebilir. ama o da riskli.
    top lane de vlad alır hertürlü.
  • Vladimir. Açık ve net.
  • vlad
  • vlad'a sıkıcı diyenler olmuş

doğru siz sağ clickle oynayabileceğiniz herolardan keyif alıyorsunuz. bence garen falan alın yada cs oynayın.
  • Vlad ile oyun basinda 2 kil aldin mi karsidakine göre lane cok rahatlikla senin. Ayrica oynamasi zordur mekaniklerine ve nerde ne yapman gerektigini iyi bilmen lazim. Karizmaktir. Oyun basi safe farm yapman lazim. Laneyi fazla ittirmemen lazim karsida bir anda eriten hero varsa. Sabirli ve bol bol vlad videolari izlerim diyorsan ogrendiginde hakim oldugunda oyunda en zevk veren herolardan biri olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.