Şimdi Ara

Vodafonda ilk günüm, yarin Turkcell'e geri dönüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 'Sık sık E ye düşüyor bu yüzden deli gibi şarj yiyor' demeniz bile bişeyden anlamadığınızi gösterir. Kusura bakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Her şeyin en iyisini ben bilirim değil de biri bir şey diyorsa ve inanmasan bile acaba doğru mu demen gerekir. Operatör ile ilgili her şey sarj süresini etkiler.
    https://www.youtube.com/watch?v=FsOckrRcJCs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 21 Haziran 2015; 4:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Her şeyin en iyisini ben bilirim değil de biri bir şey diyorsa ve inanmasan bile acaba doğru mu demen gerekir. Operatör ile ilgili her şey sarj süresini etkiler.
    https://www.youtube.com/watch?v=FsOckrRcJCs

Hangi operatörün ne kadar şarj yediğiyle ilgili bi yorumda bulunmadım ki ben. Şu an Türkiye de 2G 3G den daha az şarj tüketir nokta

• Dediğin doğru. 2G, 3G'den daha az şarj tüketir. (Bu cümleden sonra bir de "nokta" demen kavgaya yönelik agresif ve gelişmemiş kişiliğini ortaya koyuyor ayrı husus). Ben de 2G 3G'den çok tüketir demiyorum zaten.

Ben ne diyorum? E'de kaldığı için mi şarj süresi kısa diyorum? Sürekli E'de olsa, elbette sürekli 3G'de kalmasına göre daha az enerji tüketir. Bunu söylemek için öyle noktalı moktalı esip gürlemeye gerek yok.

Benim dediğim şu, anlatmayı becerememiş olabilirim, tekrarlayayım. Vodafone 3G'de iken bir türlü 3G'de sebat edemiyor. Habire E'ye düşüyor, sonra tekrar 3G'ye çıkmaya çalışıyor, mütemadiyen daha iyi şebeke arıyor, olan şarja oluyor.
    Dünden itibaren aslında hiç sevmediğim Turkcell'deyim yeniden. Bu sabah şarjdan 06:15'te aldım, saat 14:30, şarj %85. Vodafone olsa çoktan şarja takmıştım telefonu.

Tabii, kesin bir hüküm vermek için operatörleri farklı bölgelerde, tamamen aynı kullanım ile dolaşarak kıyaslamak gerekir. Bunu yapamam. Ben kişisel deneyimimi anlattım. İsteyen "Noktaa" diye biten cümlelerin peşinden gider, isteyen de efendi gibi bilgi ve deneyim paylaşımı yapanlara inanır. Zaten iki satır okuyunca yazan kişinin bilgisi ve görgüsü belli oluyor. Ona göre karar verir okuyanlar, sorun yok.

• Tamam da kardeşim senin de söylediğin gibi iyi ifade edememissin ben de yanlış anlamışım. Ayrıca benim tepkim sana deil diğer arkadasaydi. Tanımadığın insan hakkında da Gelişmemiş kişilik diyerek te kendinin ne kadar gelişmiş bi kişilik olduğunu gösterdin. Kimseyi gucendirdiysem hakkınızı helal edin.

• "'Sık sık E ye düşüyor bu yüzden deli gibi şarj yiyor' demeniz bile bişeyden anlamadığınızi gösterir." bu lafınız da banaydi. Kılıcı çekince kim varsa savurmussunuz demek. Biraz ona, biraz bana.
    Ayrıca haklisiniz, ben de cok gelişmiş bir kisilik sayılmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün 2 hat taşıdım avea dan vodafone. Avea dan ayrılmamın sebebi 4 gb internet olmasıydı ama antalya merkez de 4 gb interneti kullanamıyordum. Rezil ediyordu beni foruma bile tekrar tekrar yenile yaparak giriyordum. Vodafone kamu olmak için kağıt imzaladık. Bunları keske okumasaydım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.