< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferenc Puskas -- 26 Aralık 2023; 20:38:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferenc Puskas -- 26 Aralık 2023; 20:38:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 7 Ocak 2024; 14:1:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cevabı bulabildiniz Mİ? Bende aynı şeyi yapmayı planlıyorum? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 7 Ocak 2024; 14:17:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroretiel -- 9 Ocak 2024; 4:38:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukprensTR -- 9 Ocak 2024; 8:55:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroretiel -- 10 Ocak 2024; 10:39:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim de bir kaç sorum olacak?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler. |
Özel numaraları sadece adresinize teslim ediyorlar. Ücretsiz seçtiğiniz numaraları rezerve ettikten sonra şubeden teslim alabiliyorsunuz. Az önce şube ile görüştüm daha sonrasında Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp bilgiyi teyit ettim. |