Arkadaslar;kardesime 0545'li kontorlu bir hat aldım ama icim yandı 0544'lu hat ıcın uni.'de dersi bırakıp Istanbul'un altını ustune getirdim abartmıyorum bi 20 tane telefoncu gezdim vodafone hat gırla ama 0544 yada 0542'li yok.En son telefoncudaki adam dedi ki kardes bosuna arama bulamazsın o numaraların cogu donduruldu bize de 542-544 talebi gelio ama getiremiyoruz bunu söylyen beşiktaş'ta bir vodafone bayisi bende ordaki 0545'li bir numrayı aldım eve geldim faturalıya cevirdim müşteri hizmetlerinde yanımda fatura olmadıgı ıcın yapamadım evde musteri hizmetlerini aradım.Aklınızda bulunsun vodafone faturalı hat icin musteri hizmetlerini arayın cogu bayii zorluk cıkarıo...
Sizce 0545 cok mu kotu biliyorum önemli olan ucuza konusturması ve iyi cekmesi ama siz ne dersiniz bir paylaşayım dedim...
hiçde kötü değil gayet güzel bende 2 tane var faturalı ver seri numara
bende 544 var 2003'te almıştım,artık zor bulursun. fakat garip olan geçen sene 542'li hatlar satılıyordu.
benim bi arkadaşımda 0542li nerden bulduysa artık..
7-8 ay önce aldım 542'li hat, hemde kontörlü.
542li numaraları bursadada birkaç yerde gördüm adamlar direk camlarında fiyatlarını belirtmiş atıyorum numara sırası ile şu 0542 323 23 23 80 lira 0542 333 43 43 50lira vsgibi diğer normal numaralar normal fiyat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme