Geçen gün kenarda duran telefonun ekrana flash mesaj gibi birşey geldi, evet'e basmışım tarife değişti...Hemen arkasından bir sürü mesaj, fırsat 2gb tarifesine geçişiniz tamamlandı vs...En sonunda da 16.04.2017 tarihine kadar geçerli 6gb data hattınıza tanımlandı mesajı geldi...Hattı kasım ayında taşımıştım, tl yüklemedim...Zaten açık kalsın diye 6 ayda bir taşıyorum...Ama iyi oldu yinede...
vodafone artık sürekli internet tanımlıyor. 6 gb zaten internetim var. 3 ay üst tarifenin internetinden yararlanayım diye 2 gb internet tanımladı. her pazartesi 24 saatlik 500 mb internet tanımlanıyor. dün 9 tlye netflix tanımladı 1 gb da üstüne internet verdi. artık evde bile wirelessa bağlanmaz oldum. geçen ay 8 gb internet harcamışım tarifenin kendindeki 2 gb boşa gitti ama nedense aylık ücretsiz hediye internet paketi çıkmıyor. o da çıksaydı iyiydi
benim de vodafone hattım çok eski ne yapmam lazım acaba bir ara sınırsız internet vardı ne güzel kullanıyordum 14tl idi galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme