Şimdi Ara

Vodafone 12GB 1TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
20
Favori
24.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Proprietor

denediğiniz hattan tekrar bjk1 yazıpp 1903 göndermeyi deneyin olacak

Şöyle yaptım ;

Bjk1 yazıp üyeliği aktif ettim ve davet gönderdim, karşı taraf kabul edip gönderdiğinde " 5 TL DESTEK PAKETİ ÜYELİĞİN BAŞLADIĞI bakiyenin yeterliği olduğunda ücretlendirileceği " vs. diye cevap geldi, sonrasında yine aynı numaraya davetiye gönderip kabul yazıp gönderdiğimde ise " bu kampanyadan aktif Vodafon kara kartallılar faydalanabilir. Hesabınıza bakiye yükleyerek üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz " diye cevap geliyor.

Onun için davet edilen hattan illa 5 TL almadan internet vermeyecek diye yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    Bende diyorumki davet ettiginiz hatdan bjk1 yazın yada ilk iptal bjk5 yazın sonra bjk1 yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 1 Kasım 2017; 1:44:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Bende diyorumki davet ettiginiz hatdan bjk1 yazın yada ilk iptal bjk5 yazın sonra bjk1 yazın

Defalarca iptal edip denedim, karşı tarafın 27 krş kalmış 1 TL göndereyim,

şu şekilde adımlar doğru mu ;

Karşı tarafa gelen davet mesajına kabul yerine onay yazıyorum ve sonrasında gelen seçenekli mesaja da BJK1 yazıp gönderiyorum ve 1 TL ondan da kestikten sonra oluyor.

Şunu bilinki davet edilen hattan 1 - 3 - 5 bakiye koparmadan vermiyor, önceden oluyordur ama gelen sms'lere göre ne yaparsanız yapın sistem bakiyenizden TL almadan size 3 gb vermeyecek.

• Helal olsun gençler

• Ozelden numarasini atana davet atabilirim hem o kazanir hem ben

• Ben de mega yeni tarifesi var 19 TL olan. Ona sıkıntı yapar mı bu.

• Bende babamın hattına göndereyim dedim hesabında 30.82 tl varmış bu yaşılar amma tedbirli biter diye yıllık yükleme yapmış mübarek... 🙂

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.