Şimdi Ara

Vodafone 2021 Faturasiz Guncel sms Gecis Tarifeleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
45
Favori
58.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam olmadi baska yerlerde bakdim 7132 -7232 vs yani olmadi derken heryere sms gdiyor bunlara ve szin dediginiz numaraya KAPAT yazip gonder dedigimde gonderilemedi diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 2021 Faturasiz Guncel sms Gecis TarifeleriVodafoneda bu tarifeye geçebilmek için hat aahibinin mi 26 yaş altı olması lazım yoksa hattı taşıdıktan sonra 26 yaşında birinin tcai yeterli oluyomu bilen varmı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşıma yapılınca ilk ay tarife seçimi yapılabiliyor , taşıma yapıldıktan sonra 26 yaş altı birinin tc si ile freezona üye olup , ardından tarife seçerseniz , sorunsuz işlem olur kanısındayım. Önceki tecrübelerime göre söylüyorum

Yatırım tavsiyesi değildir :))

• 7232 olacaktı hocam yanlış yazmışım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • faturasız hat geçeçeçim en uygun tarife

vadafone demi yoksa turkcell demi??

• vodafone faturasız sadece konuşma tarifesi arıyorum en az 1000 dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 17 Şubat 2022; 19:14:9 >
  • Bir cok arkadaşlar hala diyorum 10dk ayirip Vodafone sikayet bulunun sikayetimvar müşteri hizmetleri gerekse wep sitesi self servis kanaldan Twitter sikayet edin tarife kampanya turkcel de turktekomda oldugu gibi eski Vodafone oldugu sms ve dijital kansl kisa msj tarife gecis kod sunsunlar tarife teklif geliyor sistem hatasi alıyorum müşteri atiyorum bizim bu sacmalik duzeltin hic oparator boyle sacmalik yok deyin müşteri hizmetleri arayin yoksa turkcel gecegim deyin istedigin tarife kayit acin arkadaslar topluca kayit acilirsa sms gecis kod herkes sunulur yeni gecenler herkes yararlanir gerekirse engin bey meil atin engin.aksoy@vodafone.com bos muhabbet yapmayin herkes topluca kayit acarsa sms gecis sisteme yeniden aktif olacak ben kayit olusturdum eger tekrardan müşteri talep gelirse sms teklif aktif olacak calisma varmis onu bu tarife nasil yapacik diye yalvarma olmadan sms gonderek gecis olur destek istiyorumhttps://www.vodafone.com.tr/sizi-arayalim/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.