< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE 30 'a 20 TL İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ -YEMEKSEPETİ (2. sayfa)
-
-
eski üyeliklerinizde kullandığınız telefon numarası ile tekrar onay yapabilirsiniz bu arada
-
“Uygulanan bir kupon kodu değil” hatası veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni hesap istiyor galiba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.MatematikYeni hesap istiyor galiba.
Yeni hesap açınca telefon onayı istiyor. Önceki hesapta kayıtlı olduğu için onaylamıyor benimkini.
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nieski üyeliklerinizde kullandığınız telefon numarası ile tekrar onay yapabilirsiniz bu arada
Nasıl oluyor acaba hiç de onaylamıyor eski hesapta kullanılıyor diye
mevcut üyeliğime daha önce Yemeksepeti için kullanılmamış bir numara eklesem olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Empty Words.
“Uygulanan bir kupon kodu değil” hatası veriyor.hocam selam , bende bu hatayı alıyorum . ne yapacağuk ?
-
1-2 hafta önce tekrar bu kampanya olduğunda 10~ yılılık üyeliğimde kayıtlı olan numara ile yeni hesabı onayladım. 2 arkadaş olmuyor dedi ama ya düzelttiler ya da belli bir zaman sınırı var bunu yapabilmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Mayıs 2021; 16:30:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni1-2 hafta önce tekrar bu kampanya olduğunda 10~ yılılık üyeliğimde kayıtlı olan numara ile yeni hesabı onayladım. 2 arkadaş olmuyor dedi ama ya düzelttiler ya da belli bir zaman sınırı var bunu yapabilmek için.
Kampanya başlar başlamaz yapmaya çalıştım olmuyor o eski kampanyaydı .
Arkadaşlar kendi numaram bir hesapta kullanılıyor başka hesapta numaramı kullanmama izin vermiyor fakat kuzenimin numarasını kullanıyorum 3 hesapta da kullanabildim biraz şansa bağlı
Eğer hala almadiysaniz ben yardımcı olayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk sipariş için geçerli arkadaşlar , yani yeni numara ile vereceğiniz ilk sipariş.
-
Çok uzun süre önce onaylanmışsa o şekilde oluyor.
-
Yeni hesap ve numara lazım sanırım olmuyor
-
Telefon onayı yapmama rağmen kullanamadım, telefonla daha önce sipariş verdiğim için olabilir.
-
20 yıldır tekel olduğu için joker hariç hiç kampanya yapmazdı
Getir piyasaya girince kupon vs vermeye başladı
Tıkladık kod kayboldu hemen kullanamıcaz mı şimdi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X