Şimdi Ara

Vodafone 3g, 4gden daha hızlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne yazık ki üç operatörde de hala 4g tam oturmadı, bir çok kişinin telefonu otomatik modda olduğu için hemen herkes 4g şebekesine bağlanıyor, yoğun kalabalık yerlerde 3g şebekesi daha ping ve jitter değerleri yönünden daha stabil bir bağlantı veriyor, ayrıca hareket halinde 3g-4g arası sürekli değişim ve bu değişim anında volteye geçiş ve çıkış yaptığı için pil süresinide olumsuz etkiliyor, ben operatör fark etmeksizin 3g kullanıyorum, hem kapsama olarak hem pil süresi olarak daha avantajlı oluyor.

operatörlere göre pil süresi şebeke durumu ise, eğer sabit biryerde duruyorsanız 3g-4g arasında sık değişim olmuyorsa, turkcell 4g biraz daha uzun sarj süresi sunuyor ama arada ciddi bir fark yok, turk telekom 3g 900 mhz avantajıyla 3g de daha uzun sarj süresi sunuyor ama yine çok ciddi bir fark yok, vodafone 3g de olsun 4g de olsun tam bir rezalet ikiside pili mahvediyor 3g mi 4g mi düşünmeyin kurtulun gitsin.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Bir sorum daha olacak; Turkcell 3g'de 4g'ye göre beklemede ve kullanımda nasıl bir pil süresi sunuyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş03_ B kullanıcısına yanıt
    Aynen bunu yazacaktım o telefonun imkanı olsa 10 tane Vodafone şebekesine aynı anda baglasa okadar şarj gitmez

• Ayrıca neyinize yetmiyor 5 megabitten yukarısı elimizdeki 5, 10 gb lik paketler le hızınız 1 gbps olsa ne olur

• Baytilki B kullanıcısına yanıt
    bu sorunuzun net bir cevabı yok, herkesin kendi konumu, cihazı ve kullanımına göre değişir.
    Hayır yani demek istediğim, Vodafone'da kronik 3g şarj sömürme olayı var diyorlar, Turkcellde de bu şekilde bir sorun var mı ?

• Baytilki B kullanıcısına yanıt
    Bunu Vodafone a sormak lazım bilmiyorum nasıl boyle bir rezillik yapıyorlar, 4g de de sorun var yok değil, telsim zamanı bile suankinden iyiydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    peki o zaman en iyisi yeni müşteri kampanyalarından yararlanıp Turkcelle geçmek gibi duruyor, ilgilendiğiniz için teşekkürler.

• Bu vodafone den kurtulmak şart
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.