Şimdi Ara

vodafone 3g modem symantec virüs programının engellemesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda symantec endpoint virüs programı var.Vodafone 3g yükledim ama internete giremiyorum, ip alamıyorum.Symantec'i devre dışı bıraktığımda internete giriyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada Turkcellde modemi devre dısı bırakmadan girebiliyorum sadece vodafoneda yapıyor.
    Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_bek

İyi günler arkadaşlar ,
    Bilgisayarımda symantec endpoint virüs programı var.Vodafone 3g yükledim ama internete giremiyorum, ip alamıyorum.Symantec'i devre dışı bıraktığımda internete giriyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada Turkcellde modemi devre dısı bırakmadan girebiliyorum sadece vodafoneda yapıyor.
    Saygılarımla.

İsmi bilinmedik virüs programını kaldırın ESET Smart Security 5 önerimdir kullanın
  • Cevabın için teşekkürler kardeş,ama symantec güvenlik server var mecburen clientlerda kurulu olan bu.
  • quote:

Cevabın için teşekkürler kardeş,ama symantec güvenlik server var mecburen clientlerda kurulu olan bu.

Programın ayalarında tarama dışı bırakılacak dosya ayarı vardır programın klasörünü seçerseniz tarama yapmaz sorunsuz kullabilirsiniz
  • ekran alıntısı yaptım.ayarlarını incelemiştim ama bulamadım böyle bi ayar.

• quote:

ekran alıntısı yaptım.ayarlarını incelemiştim ama bulamadım böyle bi ayar.

Nasıl ayarlanıyo bilmiyorum her progamda olduğu için vardır dedim.

Gelişmiş ayarları falan yok mu ordadır belki.
  • Mobile Partner programını kullanabilirsiniz bir çok mobil modemi destekliyor. Ben kullanıyorum modeme her türlü hat takıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Mobile Partner programını kullanabilirsiniz bir çok mobil modemi destekliyor. Ben kullanıyorum modeme her türlü hat takıyorum.

abi naptın Allah aşkına şu post kasmaktan vazgeçin
    okumadın mı konuyu adamın sorunu antivirüs symantec engellemiş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

quote:

Mobile Partner programını kullanabilirsiniz bir çok mobil modemi destekliyor. Ben kullanıyorum modeme her türlü hat takıyorum.

Okudum ve programı engellediğinden internete giremiyor. Dediğim program bir çok modemi ve hattı destekliyor bunu kullanırsa virüs engelini aşar..
  • quote:

quote:

quote:

Okudum ve programı engellediğinden internete giremiyor. Dediğim program bir çok modemi ve hattı destekliyor bunu kullanırsa virüs engelini aşar..

emin ol düzelmeyecektir isterse denesin. symantec i biliyorum iş yerimde de onlardan kullanıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

emin ol düzelmeyecektir isterse denesin. symantec i biliyorum iş yerimde de onlardan kullanıyorlar.

Biliyorsun maden sorunu çöz bana laf yetiştireceğine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Ağustos 2012; 20:15:56 >

• arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Cevaplarınıza bakamadım hala sorunumuz devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.