Şimdi Ara

Vodafone 6 ay maksimum hız (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mutlaka herkes tarafından kontrol edilebilmesi adına bir uygulama vs yapılacaktır ama şimdilik ancak bizler kontrol edip bilgi verebiliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Ayrıca 2 ay önce yapmıs oldugumuz konusma da sizlerin ikamet ettiği adreste fiber oldugu bilgisini sizlere iletmiştim hocam 😁

• Ozcan.babacan kullanıcısına yanıt
    Herkese açık hale getirseler çok iyi olacak. Arkadaş askere gidecek diye simdilik mobil ile devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizler içinde cok iyi olacak sonucta fiber var mı yok mu diye herkes bakıp kendisi kontrol edebilecek.Günde 10 taneye yakın sorgulama yapıyoruz fiber olma olasılığı %20 lerle sonuclanıyor.

• think impossible T kullanıcısına yanıt
    Var! Google'a vodafone fiber sorgulama yazarak vodafone'un kendi sayfasını seçip telefonunuzu girdiğinizde tek tek şehir-ilçe-mah-sokak-bina-daire seçerek ilerleyerek binanıza veya dairenize sunabilecekleri hizmeti görebiliyorsunuz. Bulamaz veya yarım bırakırsanız kısa zamanda sizi satıştan arayıp yardımcı olalım diyorlar. Ancak dün de bir yerde yazdığım gibi, en azından benim örneğimde, sokağımdaki bina, site numara ve isimleri doğru olmadığı için sadece 6 temsilciden 5'i ancak ADSL kullanabileceğim sonucuna varmışlardı...binada fiber var...sonunda da bir başka arayüz deneyeceğini söyleyerek işini yapan bir satış temsilcisi binanın içinde konumlu en az 6 yıldır kullanılan fiber kutuyu keşfederek çok başarısız bir abonelik sürecine soktu... bu arada şu anda bilgi veremiyorum ama temsilcinin kullandığı arayüze sanırım ben de başka bir sağlayıcının sorgu ekranından erişmiştim. Bir faydası olacaksa hatırladığımda not düşerim.

Kısaca, önerim, vodafone'un sayfasından sorgulayın ve
    1- Fiber altyapı görünüyorsa telefon edip teyitleşin. Zaten hallolmuştur.
    2- Görünmüyorsa, sayfadaki adres menülerindeki bina isimleri ve numaralarını kendi doğru bilgilerinizle kıyaslayın (mesela sizin bina no'nuz 33 görünmesine rağmen karşınızdaki binanız da 33 numara görünüyor gibi) ve bir somut hata görürseniz şansınızı deneyin ve aramayı yarım bıraktığınızda sizi arayacak olan temsilciyi yönlendirmeye çalışın.

Edit: Bu linkte TTNet ve Superonline'ın adres tarama sistemi var. Altyapı Sorgulama
    Eğer Vodafone sitesi üzerinden sorguladığınız adresten şüpheleniyorsanız veya maddi hata farkettiyseniz bu linkte orta yüzdeki Superonline taramasını da tecrübe edin. Çünkü adresinize altyapıyı superonline'ın getirdiği dönemlerdeki harita kayıtları ile bugün Vodafone'un kullandığı adres sistemi farklı. (Örneğin, 2010'da inşaatı yeni bitmiş bir binaya Superonline devreleri kapıya getirip binayı adres sistemlerine almışlar. Bina şehir planında tekrar tescil edilirken numarası veya ismi değişmiş. Bu koşulda Vodafone binanızın adını ve numarasını bugün itibari ile görüyor, halbuki eski sistemde kayıtlı.. Umarım açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-362E4251F -- 25 Kasım 2019; 15:16:25 >

• Sattıklarından 16 gün sonra aktifleştirebildikleri, 22 gün sonra kullanımımı sağlamayı becerdikleri "ilk 6 ay 100Mbps Limitsiz" kampanyasına ait erişimin doğrudan kablo bağlantılı, virüs ve firewall'suz hız testi:
    Vodafone 6 ay maksimum hız

70-81 arası dalgalanıyor...arıza kaydı açtılar :)) bakalım 6 ay dolmadan en azından 90'lara ulaştırabilecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-362E4251F

Sattıklarından 16 gün sonra aktifleştirebildikleri, 22 gün sonra kullanımımı sağlamayı becerdikleri "ilk 6 ay 100Mbps Limitsiz" kampanyasına ait erişimin doğrudan kablo bağlantılı, virüs ve firewall'suz hız testi:

70-81 arası dalgalanıyor...arıza kaydı açtılar :)) bakalım 6 ay dolmadan en azından 90'lara ulaştırabilecekler mi?
    arıza kaydından da pek bir şey çıktığı yok, kimin alt yapısını kullanıyorsanız onlar müdahale ediyor ama işte ehhh...

• investing kullanıcısına yanıt
    Bir beklentim de yok zaten bu insan gürühundan zaten. 8 civarı, kesilmeyen, kopmayan bir akım sağlasınlar kafi. Bunları kayıt düşmüş olmak için ekliyorum zaten.

Bu vesile ile, özel mesajı üzerine bugün telefonda da kendisiyle görüştüğüm Özcan Babacan'a son 20 günde iki üst düzey genel müdürlük yöneticisi de dahil muhatap olmak zorunda kaldığım, sayısız vasıfsız ve eğitimsiz Vodafone ve Superonline çalışanları güruhundan tamamen ayrı bir yere koyarak dürüstlüğü ve yaklaşımı sebebiyle teşekkür ediyorum. Umarım her şey istediği gibi olur
  • Bu arada, detay bir bilgi olarak; 176 ülkenin sıralandığı ve her ülkeden en az 3500 tekil test ile elde edilen (Türkiye için yaklaşık 5 milyon tekil test) küresel "Genişbant İnternet Aboneleri Ortalama Hızı" listesinde Türkiye:

- 2016 yılında 14,16 Mbps download ve 3,82 Mbps ortalaması ile: download'da Sri Lanka'nın ardından 82., upload'da Pakistan'ın ardından 110. sırada

- Ekim 2019 itibarı ile, herhalde hükümetin "2023 Vizyonu" sayesinde gerçekleşmiş olmalı ki , 24,72 Mbps download ve 8,31 Mbps upload ortalaması ile: download'da Dominik Cumhuriyeti ve Gabon'un ardından 98. sırada...(ekim 2019 176 ülke ortalaması, DL: 70,58 Mbps, UL:38,23 Mbps)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-362E4251F

Sattıklarından 16 gün sonra aktifleştirebildikleri, 22 gün sonra kullanımımı sağlamayı becerdikleri "ilk 6 ay 100Mbps Limitsiz" kampanyasına ait erişimin doğrudan kablo bağlantılı, virüs ve firewall'suz hız testi:

3 gün sonra...6 ay 100Mbps vaatli...akşamüstü 16:00...superonline'in IP block'undan çıkartılıp Vodafone block'una alınmışım... İnternete çıkışım Bursa görünüyor...İstanbul. Ara ara saçma sapan ping değerleri veriyor. Bazı sayfa değişimlerine ızdıraplı bile denebilir. Utanç verici

• Kendi Fiber modemim var gene de modem kirası vermek zorunda mıyım?
  • jedi_master kullanıcısına yanıt
    Maalesef vermek zorundasınız :)

Fazladan para vermek varken neden az veresiniz?Bende veriyorum kendi cihazları kutusunda dolapta duruyor nur topi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuzdur

Fazladan para vermek varken neden az veresiniz?Bende veriyorum kendi cihazları kutusunda dolapta duruyor nur topi gibi.
    Kullanmadığım hizmetin zorla parasını talep eden bir firmadan hizmet almam olur biter :)
    Malesef cihaz ücreti almayan bir firmayı tercih edemiyorum sitede.ttnet 8 mbps var.

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Sizin durum zorunluluk anlaşılan. Yapacak bir şey yok.
  • Vodafone altyapısında olup hiç 500mbit hız alan yok mu forumda? Şöyle bir kablolu bağlantı ile hız testi yapsa da gözümüz gönlümüz açılsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şükür sonunda bulduk :)

• Merhaba arkadaşlar

Az hızlı olsun uygun fiyat olsun diyen arkadaslar için geçerlidir.

Tsol altyapısı üzerinden sağlayacagımız kampanyamız aşagıdaki gibidir;

16 mbps ilk 6 ay 54.90 sonraki 18 ay 64.90 TL olarak sunabiliyoruz.

6.90 modem kullanım ücreti alınmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.