Şimdi Ara

Vodafone(64Mbps) Türktelekom(24 Mbps) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mh den başvurmayın,

KacakTV arkadaşımız var forumda başvuru işlemlerini hızlıca hallediyor,arama yaparsanız bulursunuz.

Başvuru kısmı 1 günde bitiyor fakat internetin bağlanıp modemi kargoya vermeleri çok sıkıntılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Mh'den basvuru yapilmamali ClimbDown arkadaşımızın dediği gibi işlemler çok uzun sürüyor. Modem her ikisindede kargodan geç geliyor. Modemi dışarıdan almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aydır VODAFONE Net Katlayan Eziyet müşterisiyim.
    Erişi hızı fena değil, ama onun dışında her şey sorun bu Basiretsiz şirketin. Gelen her faturada bir kazık var, hep şikayet ve düzeltme ile uğraşıyorum.
    Taahhüt sürem dolsun, bir daha asla...
    VODAFONE Net KATLAYAN EZİYET
  • slm. Şu anda ttnet in adsl bağlantısını kullanıyorum. Vodafone fiber e geçiş için başvurdum. Fiber bağlanana kadar diğerini iptal etmeyeceğim .MH İki bağlantı kullanabileceğimi söyledi bu mümkün mü ? Fiber bağlanınca diğerini iptal ettireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yazı okuduktan sonra aklıma bu geldi
     Vodafone(64Mbps) Türktelekom(24 Mbps)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 9 Haziran 2016; 11:13:19 >
  • Eve gelen kablolarda sıkıntı yoksa Vodafone Net Süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam yazı okuduktan sonra aklıma bu geldi

• Beyler hız konusunda altyapı Türk Telekom'a ait olup bölgeden bölgeye alınan hızlar değişmektedir Mesela santrale olan uzaklığınız 500 metre olan biri ile 20 kilometre olan biriyle kıyaslama yapamazsınız Bakır kablo size en fazla vereceği hız 100mbps olsun Fiber binanıza kadar gelirse pinginiz 0-10 lara kadar düşer Her firma söz verir ama senin olduğun bölgenin altyapısını nerden bilsin santrale olan uzaklığa göre şu kadar hız alabilirsiniz der ama bakarsınız daha fazlası yada daha azını alırsınız Mesela benim bulunduğum yerde santrale olan uzaklık 500 metreden daha azdı müşteri hizmetleri en fazla 55mbps alabilirsiniz dediler
    bende vodafone engelli indirimi VDSL 64mbps 240gb akn olan 68,90 olan tarifeyi seçtim ve alınan hızdan memnunum
    Hız testini editliyorum TTNET bu hızları vermezken kendi altyapısı olduğu halde bende BTK tarafından izin alamıyordur Yeterli abone sayısı olduğu için şuan vodafone yeni gelecek olan müşterilerine vaat ettiği ve komik akn ve hız ücretlerine bakınız
    http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-ev-interneti.php

• Tècnics kullanıcısına yanıt
    kasten internetini açmayan videoda açıkça görünüyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_119007494/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 12 Ağustos 2016; 11:26:04 >

• hocam selamlar . bir kaç sorum olacak eğer müsaitseniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.