Şimdi Ara

Vodafone 945 Root + Recovery + ROM + Android Market + Uygulamaları Hafıza Kartına Yükleme/Taşıma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Sevgili arkadaslar hangi marka telefon kilifi kullaniyorsunuz bulamadim bir turlu

samsung

hocam hangi samsung ama :) bir sürü var model verirmisiniz.

inan onu bende bilmiyorum gittim telefoncuya uydurduk bir tane....

• quote:

Orijinalden alıntı: nethesap

başka rom yükledikten sonra orjinal roma nasıl dönüş yaparız bilen var mı ?

A adımını uygulayın...
  • teşekkürler.
  • Sabahtan beri arıyordum cooook teşekkür ederim.

linklerin hepsi çalışıyor.

dediklerini aynen yaptım ve oldu..

Ne varsa forum donanimhaber de var. ve elleri öpülesi paylaşımcılarında var.

teşekkürler...

• arkadaşlar bende bu telden aldım ilk android li telim benim sorunum tuş açmak için her seferinde üstteki küçük tuşa basma gereği.
    Çok nadiren başka tuşlarda işe yarıyor ama genelde küçük tuşa basmam gerekiyor bi şekilde değiştirilebiliyormu? bi ayarı falan varmı?
    bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
    bu arada verilen bilgiler için çok teşekkürler..
  • abiiiiiii kralsın harfıyrn uyguladım nerdeyse parcalayacagım telefonu sımdı elımden dusuremıyorum kıyamıyorum 10 tane muhendıs calıstıracaklarına senın gıbı bır tanesını koysunlar oraya daha kullanıslı vede guzel seyler cıkar ortaya cok laf salatasına gerek yok ellerıne ve emegıne saglık kandılıne kutlu olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: focali79

abiiiiiii kralsın harfıyrn uyguladım nerdeyse parcalayacagım telefonu sımdı elımden dusuremıyorum kıyamıyorum 10 tane muhendıs calıstıracaklarına senın gıbı bır tanesını koysunlar oraya daha kullanıslı vede guzel seyler cıkar ortaya cok laf salatasına gerek yok ellerıne ve emegıne saglık kandılıne kutlu olsun..

Rica ederim arkadaşlar, sizlerinde kandiliniz mübarek olsun...
  • Allah razı olsn işime yaradı :)
  • Hocam recover menager acilmiyo uygulama hatası veriyo sebebi nedir acaba 945 2.1 yüklü dde çözemedim yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasta32

Hocam recover menager acilmiyo uygulama hatası veriyo sebebi nedir acaba 945 2.1 yüklü dde çözemedim yardım lütfen

Aynı sorun bende de var hocam ses kısık onu düzeltecez diye bi deveye hendek atlatmadığımız kaldı lanet olası cihaza (Vf945)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcelik

quote:

Hocam recover menager acilmiyo uygulama hatası veriyo sebebi nedir acaba 945 2.1 yüklü dde çözemedim yardım lütfen

Aynı sorun bende de var hocam ses kısık onu düzeltecez diye bi deveye hendek atlatmadığımız kaldı lanet olası cihaza (Vf945)

vodafone 945 de işe yaramıyor galıba baksanıza hep aynı sorun çözemedim giti
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım iphoneninde sesi kısıktır aynı v945 gibi.
    yakınlık sensörünüde yaptım işte,http://forum.donanimhaber.com/m_61369600/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61369600

bndede v945 var süpper telefon bu işlemlerden sonra dehşet oldu sıfır :D

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yardım etseniz lütfen aynı işlemleri yapıyorum.SD kart linki atmiyor sönük çıkıyor cihaz 945 yapan arkadaşlar avrsa yardım lütfen

• Benim hafıza kartında ROOT dosyası yok?
    Kendim mi oluşturucam?
    Yoksa direk atsak oluyor mu dosyaları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uuu Beybi -- 30 Mayıs 2012; 15:50:50 >
  • Arkadaşlar yukarıda göründüğü gibi pek çok arkadaş sorunsuz şekilde uygulayabilmiş buda yöntemlerin sorunsuz olduğunun kanıtı niteliğindedir ki ben bizzat yapmasam zaten koymazdım buraya öncelikle Marketli ROM güncellemesini yapın ardından Root olun ve diğer işlemleri yapın zaten her şeyi adım adım uygularsanız sorunsuz şekilde hallettiğinizi göreceksiniz. SD kart hatası alanlar kartı çıkartıp içindeki kişisel dosyalarını yedeklesin ardından kart okuyucu ile bilgisayara bağlayıp Fat32 dosya sistemi ile yavaş modda biçimlendirsin ardından tekrar denesin...
  • kardeşim marketi bi türlü yükleyemedim ya 3 tusa birden basıyorum ama ekran gelmiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yardım etseniz lütfen aynı işlemleri yapıyorum.SD kart linki atmiyor sönük çıkıyor cihaz 945 yapan arkadaşlar avrsa yardım lütfen

Sonunda yaptım ama nasıl yaptığımı bilmiyom uzun iş vala :)))) teşekürler herkese

birde şu ses çıkma proplemini çözebilsem dadından yenmicekte yavaş yavaş araştırayım çözebilen varsa yardımlarınız zı bekliyurm k.gg herhese emeği gecenlere saolun

• Pardus Linux kardeşim sana nasıl teşekkür etsem azdır teşekkür etme butonunu bulamadım foruma sırf bu işimi çözdüğün ve bende sana bir teşekkür etmek için üye oldum uzun zaman'dır uğraşıyorum o kadar araştırdımki herkez anlatmaya çalışmış ama bize boşa kürek çektirmişler.
    çünkü beni MiniTool Partition Wizard programı ile o kadar çok uğraştırdılarki yok ext2'ye böl yok fat32'ye böl sd kart hatası aldım hep bu zamana kadar.
    neyse benim gibi birçok kişide aynı tabi
    ama burda paylaştığın konuda MiniTool Partition programı olmadan ve basit bir şekilde tam yetki aldım çok çok teşekkürler..
    Bir Numarasın Kardeşim
  • Paylaşımı yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum gerçekten Android. 2.2 telefona ilaç gibi geldi.
    Paylaşımı yapan arkadasın belirttiği gibi tek sorun fotoğraf çekerken Flaşın çalışmaması

Bu soruna çözüm bulan arkadaşlar burada paylaşırlarsa çok mutlu oluruz...

• Arkadaşlar bu böldüğümüz sd kartı tekrar nasıl geri alacağız yapamadım bişimlendrdim sadece kulanınılan yeri biçimlendiriyo diğer proğramalr için böldüğüm yeri bişimlendirrip birleştirmiyor yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.