Şimdi Ara

Vodafone Arena'yı yıkıp huzurevi yapalım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Futbolcu falan gelmez artık. Katar ve Çin varken para için bile gelmezler
  • İlginç, bana göre bu konudaki herkes haklı...
    Çünkü transferlerin iyi olacağını düşünen ligi, mayıs ayını düşünüyor, kötü olacağını düşünenler, şL'yi. İkisi de doğrudur. Takviyeler yapılmazsa, şampiyonluk zor. Ne basit pozisyonlar kaçırdık da maçlarda puan kaybettik, haddi hesabı yok. Ama şimdi aldığımız, alacağımız bu adamların seneye şl'de vereceği katkıya da güvenemeyiz. kadro çok kalabalık olacak, maaş yükü de fazla olacak, haliyle ŞL'de katkı verecek önemli isim almamızın önüne geçecekler.
  • Çok yaşlı değil, normal. Bide şimdi "Beşiktaş'ta gençleştirme operasyonu" saçmalığını çıkartmayın başımıza.
  • 14/15 sezonunda 27 yaşını geçmiş sadece 5 oyuncumuz vardı. Son 2 sezondur hiç genç yatırım yapmıyoruz. Ffp yüzünden bonservis veremiyoruz ama seneye en az 2 genç oyuncu almamız lazım as takımda oynayabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Kendinle çelişme hocam, sen genç yetenekler serpistirilmeli dedin ilk başta, başkan bu sene talisca ve abobukari denedi, ikisi tutsa toplam maliyetleri 30 milyon eurodan fazla, alamayiz.
    Gözden düşen oyuncuları alsın, dembaba gomez sosa gibi sitorsun, bu oyuncuları zaten bu yönetim aldı. Sosa ve özellikle gomezi kalmaya ikna etmeleri gerekiyordu, bu konuda yönetim eleştirilebilir. Gitmek istediler diye bir bahane olamaz, yönetim ikna edecek.yerini dolduramadılar, bu konuda da eleştirilebilir yönetim.
    Babel kasimpasadaki gibi ciddiyetsiz olmayacaktır, iyi bir performans sonrası bir avrupa şansı daha olacağını biliyor.
    Eto konusu biraz karışık, gelip yarim sezonda şampiyon da yapabilir. Sezon sonu zaten yollansin.

Yoo hocam, kendimle çelişmiyorum. Genç yetenekten kastım 20-25 yaş arası bandında oyuncu getirmekti. Ama illa daha yaşlı oyuncu getirilecekse, "belli seviyelerin altına düşmemiş" ya da sana mali olarak katkı verecek, forma sattıracak yıldız isim getir diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz nasıl ekmeğini yedik 30 yaş üstü oyuncularla 2 sene, siz de şuan da yiyorsunuz. Geçen sene şampiyon oldunuz, bu seneyi de kurtatırsınız, seneye de bakalım kim öle kim kala, birilerini serpiştirmezseniz bizim düştüğümüz duruma düşersiniz ama şuan için hiç bir şey geç değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene şampiyon olalım da seneye ffp'de kalkıyor gençleştiririz
  • Ben de bu olayı anlamıyorum. Abi yaş çok olunca ne oluyor anlamıyorum. Oyuncular takım olarak iyi iş ortaya koysun yaşın ne önemi var.

Milli takımı da yaştır, gençleştirme projesidir diye diye 2008 den beri leş kıvamında yaptılar, sürünüyoruz yıllardır.
  • Son iki yıldır çektiğimiz ffp koşulları altında bize hem genç hem de yetenekli oyuncu kadrosu kursana.

Sen şu mali durumda bunlarî topladığımıza dua et. Ekran başından konuşmak kolay. Koca takım fm oynanır gibi yönetilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

İyi gozlem yapilirsa butceyi de belli bir duzeye cekersek aslinda gencleri takima katmak cok da zor olmayabilir. Liverpool 7 milyon euroya grujici aliyor mesela. 10 verip biz alalim iste yeterli butce olunca. Sirbistandan ne oyuncular cikiyor son senelerde en basit ornek olarak. Mitrovic, kostic, grujic, zivkovic hatta markovic de girer bunlarin arasina. Hollanda ve Belcikaya gecis yapabiliyor bunlar ya orada pisip 8-10 milyonu vereceksin yada ilk sen alacaksin 2-3 milyona. Ama kuluplerimiz oyle çiğ potansiyele bir kurus bile vermeye yanasmiyor.

sanki sen 10 verince o adam gelecek

• genç oyuncu olayı boş iş özellikle tr de büyük takımlarda,feda dönemi genç sayılacak kadroyla oynadınızda ne oldu. en doğrusunu yaptı orman 15 sezonu 30 yaş ortalaması transferle şampiyonluk geldi aynı sistem devam ediyor 29 30 yaşında oyuncuya en fazla 3 yıl kontrat verdikten sonra sıkıntı olmaz

şl olayını geçin juve final oynarken yaş ortalamasına bak ve koştuğu mesafeye yaşla koşmanın alakası yok
  • Bu konuya aksi görüş belirtenlerin, hala aynı fikirde olup olmadığını merak ediyorum.

Takımın bu “ligi ciddiye almayışı”, “doymuşluğu”, “oyuncuların istememesi” gibi durumlarının tek bir ortak noktası var. ÇOK YAŞLIYIZ.

Ben bu konuyu açtıktan sonra Pepe, Negredo, Love, Lens (5 yıllık kontrat), Medel alındı.

Pepe; konuyu açarken alınması gereken oyuncu profili olarak belirttiğim, “süperstar” terimine cuk oturan bir stoper. Yaptığı hem oyun hem de reklam anlamında katkı ortada.

Medel; büyük takımlarda oynamış, çok yaşlı olmayan ve kendini tekrar kanıtlamaya müsait oyuncu profiline uyuyordu ve yine onun da verdiği müthiş katkı ortada.

Negredo, Love, Lens hakkında fazla bir şey söylemek istemiyorum. Hem maliyetleri hem de sözleşme süreleri bizi mahvedecek.

Bu oyuncuların hepsinin çok uzun süreli kontratları var. Hala da Rafinha, Robben falan kovalıyoruz. Akıl alır gibi değil. Geleceğimizi parlak görmüyorum.

• Burası İnönü burdan çıkış yok
  • 2 SENE ÖNCE UYARMIŞTIM. O zaman gereken yapılsaydı, şimdi bu durumda olmayacaktık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.