Şimdi Ara

vodafone bedava hat veriyorum dedi ve olan oldu yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bugun vodafoneden bi hat aldım ve adam tamamen bireysel faturasız hat dedi. tamam ver dedim. sonra telefona gelen mesajlarla anladım kı faturalıymış. sonra bayiye gittim ve sadece ay sonu fatura kesim tarihinde gel sadece şuanki kullandıgın kampanya yani " FATURAYI AŞMAYAN TARİFE" den normal hatta çevireceğini söyledi. böyle birşey mumkunmu yoksa hala kandırılıyormuyum lütfen yardımlarınızı bekliyorum. müşteri hiz. aradıgımda herhangi bir yıllık taahüt veya sözleşme olmadıgını söylüyor. ama vergi borçları alınacakdır diyor. ama bayi vergi filan yok diyor. ne yapmalıyım ?

• Kardeş yaş kaç? Böyle bir tongoya nasıl düşebiliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Kardeş yaş kaç? Böyle bir tongoya nasıl düşebiliyorsun?

18 yaşındayım. sanırım sorunu halletim üşteri hiz. bağlanarak anlık olarak paketi değiştirdim. yani kontorlüye geçdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer.Tzts

quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Kardeş yaş kaç? Böyle bir tongoya nasıl düşebiliyorsun?

18 yaşındayım. sanırım sorunu halletim üşteri hiz. bağlanarak anlık olarak paketi değiştirdim. yani kontorlüye geçdim.

Hat faturalı olarak aktif olduysa fatura illaki gelecek...12 aya bölünmüş vergilerde bu faturada toptan gelir...Tarife ücretin ile beraber 50-60 tl gelebilir faturan...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    fatura kesim tarihi normalde yarın 23.59 dan itibaren yapılacakdı . müşteri hizmetlerinden şuanda kontorluye geçdim. şimdi fatura gelirmi eminmisiniz acaba ? normalde 12 ay yada 24 ay gibi bir taahüt yada kontrat yokdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer.Tzts -- 30 Ekim 2013; 22:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer.Tzts

fatura kesim tarihi normalde yarın 23.59 dan itibaren yapılacakdı . müşteri hizmetlerinden şuanda kontorluye geçdim. şimdi fatura gelirmi eminmisiniz acaba ? normalde 12 ay yada 24 ay gibi bir taahüt yada kontrat yokdu.

Fatura kesim tarihi önemli değil...Hat faturalı olarak sizin adınıza açıldıysa hemen faturasıza geçseniz de bir fatura gelir ve vergileri ödersiniz...Mh ile başka şekilde bir konuşma yaptıysanız bilemiyorum ama sistem böyle işliyor...
  • ilk 12 aylık yeni tesis Vergileri Yansıtılır. 1 adet fatura çıkar. Yaklaşık 70 TL falan Olur ücret .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 54lira vergi + tarife ücreti 70ilra civarı geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.