Şimdi Ara

Vodafone bedava internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
31
Favori
14.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

ABONE SUPER2GB yazıp 3636'ya yollayarak "Aylık 2GB Aşımsız Paket"e üye olunuyor. Ayrıca tüm süper internet paketlerinde, 20 Mayıs’a kadar 2 katı veriliyor. Fiyat ise 35 TL. Yeni hatlara yönelik kasıtlı/kasıtsız bir tuzak olabilir. Vodafone ilk yüklemenizde 35 TL çekerse nasıl itiraz edeceksiniz?

Şiddetle katılıyorum yine kendime hakim olamadım. Yeni gelmiş olmasam da mesaj attım ama gel gör ki direk hatta tanımladı 4 Gb lık paketi. Eğer dediğiniz gibiyse gelecek ayın faturası ağır olacak. Şimdi iptal talebinde bulundum 1 ay sonraya gün verdi. Anlayacağınız geçmiş olsun. Yüklemeyin sonunda yine kabak bizim başımıza patlıyor.
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten faturali hatlarda yapmamisiniz bence neolucagi belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattımda hiç 35 tl bulunmazsa para kesemezler değilmi
  • cobane kullanıcısına yanıt
    Hocam o konu hakkinda hic bilgin yok hic bir zaman 35 tl yukleyemeyecegim icinde dert etmiyorum :) 5 aydirda tl yuklemiyodum

• Hic liram olmamasina ragmen 4gb internet geldi nasil iştir anlamadim
    Konuyu paypalasan arkadasa tesekurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni eski abone farketmiyor daha önce internet paketi satın almadiysaniz ilk ay ücretsiz veriliyor paket hemde birkaç yıldır boyle.4gb gelmesiyse 20 mayısa kadar duble internet kampanyasi var aldiginizin 2 kati geliyor ayni paraya.

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    Kullanım önceliği hediye internet yazanda olur bildiğim kadarıyla?Bende de hediye internet var işe yaramayacak büyük ihtimal.
  • Bu olay yillardir var. İnternet paketlerini ilk kez alanlara ilk ay ucretsiz.
    İki kati paket olyi da gecen yaz da vardi. Yine devam ediyorlar anlasilan.

• Ulan Vodafone sevgilime yüzümü kara çıkardığın günden beri kampanyalarının yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden. İş yaptık güya üstüne bir ton da azar yedik.
  • Hattimi vodafonea gecirecem onerdiginiz tarife var mi?

İhtiyacim olan minimum 1 gb internet, konusma 250dk yeter, mesaj olmasa da olur.

• Vodafone mi gecsem.

• Diger kullanmadigim hattimi vodafone tasiyayim madem. Haber veren arkadasa tesekkurler.

• Yalniz ilk ay bitmeden paketi iptal etmeyi unutmayın. yoksa 35 tl kesilir hattınızdan. bu bir super internet paketi. ilk ay ücretsiz ve 2 katı hediyesi ile 4gb oluyor.
    iptal için iptal super2gb yazıp 3636 ya yollanmalı. Aslında konuyu açan arkadaş bu ayrıntıyı ilk mesaja eklese iyi olur.

• Degerli abonemiz, talebiniz üzerine Aylik 2 GB iptal edilmistir. Iptal islemi 09/06/2015 20:56:23 den itibaren gecerli olacaktir.

Kaptik 4gb tesekkurlerr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-694A104D3 -- 9 Mayıs 2015; 21:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Hattimi vodafonea gecirecem onerdiginiz tarife var mi?

İhtiyacim olan minimum 1 gb internet, konusma 250dk yeter, mesaj olmasa da olur.

Bende yeni taşıdım altın1 tarifesi mi öyle bir şey yaptım 500 Dk 5000 SMS 1 gb internet 19 tl

Edit:tarife esnek 1gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V-for-vandetta -- 9 Mayıs 2015; 21:52:10 >
  • Eski aboneler denemesin paket aboneliği yapıyor hediye falan gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Yalniz ilk ay bitmeden paketi iptal etmeyi unutmayın. yoksa 35 tl kesilir hattınızdan. bu bir super internet paketi. ilk ay ücretsiz ve 2 katı hediyesi ile 4gb oluyor.
    iptal için iptal super2gb yazıp 3636 ya yollanmalı. Aslında konuyu açan arkadaş bu ayrıntıyı ilk mesaja eklese iyi olur.

Peki hocam yeni numara taşıyanlar mı sadece faydalanıyor.
  • Yeni geçmiştim vodaya bana böyle mesaj geldi. Paket gelmedi. Size nasıl mesaj geldi de internet tanımlandı?

Vodafone bedava internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 9 Mayıs 2015; 22:45:44 >
  • Haber veren arkadaşa tesekkur ederim 4 GB kaptik

• AYLIK 2GB paketiniz tanimlanmis olup 09.06.2015 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Tarife: komple 1000
    Haber için tsk

Edit: self serviste 4 GB gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 9 Mayıs 2015; 23:11:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.