Şimdi Ara

VODAFONE BENİ ARA SERVİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: s.volkan

Mustafa ömrün bayilerde geçiyor Ada İletişim KApanmış ayrıca (TURCELL ZEYTİNRBUNU EN BÜYÜK BAYİSİ. SÜPER BİR YERDİ MALİ POLİS KAPATMIŞ HERHALDE)

Artık oraya uğrayamayacaksın

olmuşla ölmüşe çare bulunamaz volkan

bizde başka bayilere uğrarız zeytinburnunda bayi çok

• sitede güncellenmiş.
    detaylar için sss bölümüne bakabilirisiniz.
    http://www.vodafone.com.tr/Servisler/beni-ara-servisi
  • Vodafone Değişim Başladığını Gösteriyor.

Durmak Yok Kampanyalara Devam
  • Konuyla alakalı değil ama benimde vodafone kontörlü hattımda kontörleri virgüllü olarak gösteriyor. Mesela internete girdim diyelim 20 kb lık veri aldım,kontörüme baktığımda 0,2 kontör düşmüş oluyo. Ayrıca kontörü hemen düşürüyor. Eskisi gibi 3-5 saat sonra kontör düşmüyor.

Resmi burda
     VODAFONE BENİ ARA SERVİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 10 Mart 2009; 10:22:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tabip

Benimde vodafone kontörlü hattımda kontörleri virgüllü olarak gösteriyor. Mesela internete girdim diyelim 20 kb lık veri aldım,kontörüme baktığımda 0,2 kontör düşmüş oluyo. Tabi kontörü 57,245 gibi gösteriyor.

vodafone yeni ücretlendirme sistemine girdi bu durum bizim avantajımıza oldu vodafone'a burdan teşekkür etmek lazım şimdi 1 kontörün bile değeri
    var cebimizde inşallah avrupadaki sistemini türkiyede daha çok görürüz vodafonede bilhassa faturalı hatlarda şeffaflık istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: Tabip

Benimde vodafone kontörlü hattımda kontörleri virgüllü olarak gösteriyor. Mesela internete girdim diyelim 20 kb lık veri aldım,kontörüme baktığımda 0,2 kontör düşmüş oluyo. Tabi kontörü 57,245 gibi gösteriyor.

vodafone yeni ücretlendirme sistemine girdi bu durum bizim avantajımıza oldu vodafone'a burdan teşekkür etmek lazım şimdi 1 kontörün bile değeri
    var cebimizde inşallah avrupadaki sistemini türkiyede daha çok görürüz vodafonede bilhassa faturalı hatlarda şeffaflık istiyoruz

Evet gerçekten bu yeni ücretlendirme sistemi çok iyi olmuş. Eskiden internete girerdim telefondan kontörün ne zaman düşeceği belli olmazdı,bi anlamda kontörün kıymeti arttı.

• sadece net için o sistem..

Konuşmada düşmüyor o şekilde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

sadece net için o sistem..

Konuşmada düşmüyor o şekilde..

saniye bazlı tarifede kontörlü cep limitsizde böyle küsüratlı düşüyor

-volkan alo nerdesin
    -şurdayım hemen geliyorum
    -tamam bekliyorum
    ve... 1 kontör düşmüyor müthiş bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 10 Mart 2009; 10:55:45 >
  • Tüm kontörlü hatlara bekliyoruz bunu..
    Ancak o zana limitsizi kullanan kalmaz

Yakında bunlarıda görürüz ama vodafone bunun bile reklamını yapamıyor ne diyeyim
  • işte bu güzel olmuş tebrikler vodafoneeee
  • vodafone beni ara servisini tüm operatörlerde kullanabiliyoruz bende yeni gördüm
  • İleri tarihli ödemeli arama süper bişey..

İleri tarihli Beni Ara mesajı göndermek için:*149*5XXXXXXXXX*Tarih(GGAAYY)*Saat(SSDD - 24 saat)# tuşlayınız

Yani
    *149*5422222222*300409*2130#

• en çok biizm işimize yaradı şirket hatları dışarıyı aramıyordu şimdi bu servisi kullanarak karşı tarafı aramış gibi oluyoruz yakında bunuda engellemesinlerde
  • İYİ VE GECIKMIŞ BI HIZMET
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.