Şimdi Ara

VODAFONE(BORUSAN TELEKOM)-KURUMSAL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İŞ İLANI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere Bir şey danışmak istiyorum . Bugün Vodafonedan aradılar beni , Vodafone Borusan Telekom ' u satın almış ve Borusan Telekoma eleman alacaklarmış.
    Bana teklif ettikleri iş "Kurumsal Müşteri Temsilciliği" . Bana iş detaylarını ve aradıkları özellikleri aşağıdaki gibi.

İŞ Detayları :

*CCNA sertifikası sahibi kişiler(benim var)

*Vardiya usülü çalışma * buraya dikkat

*iyi derecede ingilizce Bilgisi-gerektiğinde ingilizce kontakt kurmak için

*İkna kabiliyeti yüksek

Ben vardiya usülü olduğu için kabul etmedim ama size de sormak istedim,Kurumsal müşteri temsilcisi ne iş yapar tam olarak ?

Birde bütün telekom şirketleri vardiya usulü mü çalışır ? Yoksa Borusan Telekom Vodafone'un taşeron şirketi gibi mi ? Yani daha ucuza daha çok eleman çalıştırma yoluna mı gidiyorlar.Tam emin olamadım cevaplarsanız sevinirim özellikle vardiya usülü olması kafamı bulandırdı , çünkü uzun vadeli düşünemem o zaman.

• vardiya demek, korkulacak birşey değilki :)

adamlar sana 3-5 tane konuşma paketi verecek, bunları götür sat diyecek.
    arıcaksın şirketleri randevu alacaksın altına araba verirler ama genelede iilk başlarda seni
    uzman birinin yanına verirler
    gider şirket yetkilileri ile görüşürsünüz. alırsa aferim , almazsa 3-4 ay böle gidersen güle güle. derler.
    akşam 6 dan sonra kimseyi bulamayacagınıza göre, mesainizde sabah 8-9 aşam 6-7 olacaktır.

borusan diyorsun, taşeronda çalışmam diyorsun :) borusanı bi araştır bakalım :)

ayrıca, madem ne işyapacagını bilmiyorsuni neden başvuru yapıyorsun?
  • Tek bildiğim kurumsal müşteri temsilcileri; kurumsal firmalara özel teklifler hazırlamaktan ibaret. Atıyorum firmada 10 tane hat var 500 dk. 15 TL diyor ve Avea kullanıyorsa sen o 15 TL'nin ya altına düşeceksin ya da farklı cazip avantajlar sunacaksın (500 dk. yerine 750 dk., internet ve SMS gibi). Dolayısıyla müşteriyi Vodafone'a çekeceksin. Müşteriyi sen kazandırdığın için belli bir kotanın üzerine çıkarsan primde verilebilir.

Tahmin ettiğim bu yönde. Ama CCNA'i neden istendiğini tam anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

vardiya demek, korkulacak birşey değilki :)

arıcaksın şirketleri randevu alacaksın altına araba verirler ama genelede iilk başlarda seni
    gider şirket yetkilileri ile görüşürsünüz. alırsa aferim , almazsa 3-4 ay böle gidersen güle güle. derler.
    akşam 6 dan sonra kimseyi bulamayacagınıza göre, mesainizde sabah 8-9 aşam 6-7 olacaktır.

Öncelikle şunu söyliyim ki ben başvurmadım , onlar aradı.

Ben bir danışmanlık şirketine başuru yapmıştım aynı şirketten arandım ve vodafone borusan telekom pozisyonumuz var çalışmak ister misiniz dendi Çünkü CCNA sertifikam olduğu için.

Siz konuşma paketi satacak diyorsunuz da o zaman neden CCNA sertifikalı eleman arıyoruz desinler bana ?

Ayrıca ben vardiya usulü çalışma diyorum siz sabah 8-9 akşam 6-7 diyorsunuz :) Ya mesajımı dikkatli okumuyorsunuz ya da bilmeden konuşuyorsunuz.

Ben bilmediğim için soruyorum , siz biliyorsanız bizimle paylaşın da bizde öğrenelim Borusanı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Tek bildiğim kurumsal müşteri temsilcileri; kurumsal firmalara özel teklifler hazırlamaktan ibaret. Atıyorum firmada 10 tane hat var 500 dk. 15 TL diyor ve Avea kullanıyorsa sen o 15 TL'nin ya altına düşeceksin ya da farklı cazip avantajlar sunacaksın (500 dk. yerine 750 dk., internet ve SMS gibi). Dolayısıyla müşteriyi Vodafone'a çekeceksin. Müşteriyi sen kazandırdığın için belli bir kotanın üzerine çıkarsan primde verilebilir.

CCNA kısmını bende anlamadım işte , Yani basit bir müşteri temsilcisi için fazla bir özellik CCNA .

Ama bana şunu demişti " Gerektiği zaman şirketlere gideceksin , Network bağlantıları kurulması falan için , problem olursa çözüm üreteceksin " falan . O zaman şunu düşünüyorum , Acaba call center gibi bi yerde mi çalışıcam ? Herhangi bi sorun halinde uzaktan yardım hizmeti sağlıcam gibi bir şey mi acaba ? Vardiya usulü iş olması da bu tahminimi güçlendiriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: densah

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Tek bildiğim kurumsal müşteri temsilcileri; kurumsal firmalara özel teklifler hazırlamaktan ibaret. Atıyorum firmada 10 tane hat var 500 dk. 15 TL diyor ve Avea kullanıyorsa sen o 15 TL'nin ya altına düşeceksin ya da farklı cazip avantajlar sunacaksın (500 dk. yerine 750 dk., internet ve SMS gibi). Dolayısıyla müşteriyi Vodafone'a çekeceksin. Müşteriyi sen kazandırdığın için belli bir kotanın üzerine çıkarsan primde verilebilir.

CCNA kısmını bende anlamadım işte , Yani basit bir müşteri temsilcisi için fazla bir özellik CCNA .

Ama bana şunu demişti " Gerektiği zaman şirketlere gideceksin , Network bağlantıları kurulması falan için , problem olursa çözüm üreteceksin " falan . O zaman şunu düşünüyorum , Acaba call center gibi bi yerde mi çalışıcam ? Herhangi bi sorun halinde uzaktan yardım hizmeti sağlıcam gibi bir şey mi acaba ? Vardiya usulü iş olması da bu tahminimi güçlendiriyor ?

Hem call center hem araziye çıkmak oluyor mu bilmiyorum ama garipsedim. Telefonda teknik destek vermek gerekebilir diyeceğim o da zor. Driver kurdurmuyorsun ki, teknik bir iş sonuçta.
    Senin kazandırdığın müşterilerle her konuda sen ilgileniyorsun herhalde.

• Seni borusan telekom için aramışlar, vodafone için aramamışlar. Paket satmayla ilgisi yok işin.

Borusan Telekom adı üstünde telekom firması, yani müşterilerin internet ve telefon altyapılarını sağlıyor. Gerekli network altyapısının sağlanması ve çıkan hataların çözülmesi işi için düşünmüşler seni belli ki. CCNA ile tabiki ilişkili ama tam iş tanımı nedir, onu da bir zahmet görüşmeye gidip öğrenseydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Seni borusan telekom için aramışlar, vodafone için aramamışlar. Paket satmayla ilgisi yok işin.

Borusan Telekom adı üstünde telekom firması, yani müşterilerin internet ve telefon altyapılarını sağlıyor. Gerekli network altyapısının sağlanması ve çıkan hataların çözülmesi işi için düşünmüşler seni belli ki. CCNA ile tabiki ilişkili ama tam iş tanımı nedir, onu da bir zahmet görüşmeye gidip öğrenseydin.

evet sanırım öyle olması kuvvetle muhtemel . Açıkçası ben NETWORK alanını düşünmüyorum o yüzden görüşmeye gitmedim .

Ben bir danışmanlık şirketine başvurmuştum çünkü amacım DANIŞMANLIK alanında çalışmak , ancak yine aynı şirketten arandım ama CV 'imde okul zamanı aldığım CCNA sertifikasını görünce oraya kaydırmak istediler herhalde beni .

Vardiyalı iş olduğu için de pek sıcak gelmedi bana uzun vadeli olmaz çünkü benim için ayrıca dediğim gibi Danışmanlık alanını istiyorum .

• quote:

quote:

Ben bir danışmanlık şirketine başuru yapmıştım aynı şirketten arandım ve vodafone borusan telekom pozisyonumuz var çalışmak ister misiniz dendi Çünkü CCNA sertifikam olduğu için.

Siz konuşma paketi satacak diyorsunuz da o zaman neden CCNA sertifikalı eleman arıyoruz desinler bana ?

Ayrıca ben vardiya usulü çalışma diyorum siz sabah 8-9 akşam 6-7 diyorsunuz :) Ya mesajımı dikkatli okumuyorsunuz ya da bilmeden konuşuyorsunuz.

Ben bilmediğim için soruyorum , siz biliyorsanız bizimle paylaşın da bizde öğrenelim Borusanı ?

vodafone, borusan tel. alalı yıllar alıyor, önce bunu ögren. ama netce itibari le borusan.

konuşma paketi değilde internet paket satarsın.
    internet sattıgındada mecburen networking tende anlaman gerek.

ordaki vardiyada, eger bir sorun olursa seni ararız demek. ama ama ama
    böle bir durumla karşılaşma olasılıgında 0 a yakın.

yani 9-6 paket satacaksın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 3 Ağustos 2012; 14:24:06 >

• quote:

quote:

quote:

vodafone, borusan tel. alalı yıllar alıyor, önce bunu ögren. ama netce itibari le borusan.

konuşma paketi değilde internet paket satarsın.
    internet sattıgındada mecburen networking tende anlaman gerek.

ordaki vardiyada, eger bir sorun olursa seni ararız demek. ama ama ama
    böle bir durumla karşılaşma olasılıgında 0 a yakın.

yani 9-6 paket satacaksın!

Kariyer imkanı dar bir alan , tercih sebebim olmaz o zaman . Başvurduğum Danışmanlık şirketi bana bu ilanı önerdiğine göre demek ki başvurumda kabul olmamış oluyor galiba

• belliolmaz o.
    birgün sabahın 8inde çalabilir telefonun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.