Şimdi Ara

Vodafone çekim kalitesini artıran alet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyati bireysel icin pahali
  • Cihazı temin etseniz bile Vodafone tarafından özel simkart lazım, normal simkartlar ile cihaz aktivasyonu sağlanmaz. APN ayarları vs farklı. Kullanıp da sorun yaşayan varsa bana cihazın seri numarası ile ulaşabilir, kontrol edip yardımcı olmaya çalışırım.
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Linkteki cihaz çok iyi. Vodafone'nun verdiği dandik CrowdCell'i tokatlar.
  • Linkteki cihaz crowdcell zaten, huawei picobts5901b olarak geçer :)

başka bir cihaz veriyorlarsa onu bilmiyorum ama ismi crowdcell olmamalı

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Huawei'nin bir cihazı işte hangisi onu bilemiyorum.
  • Kendim huawei şirketinde çalışıyorum, vodafone tarafına destek verdiğim için kullandığımız tüm ekipmanları biliyorum açıkçası. Bundan başka kullanılan ufak çaplı (pico) cihazımız yok vodafone şebekesinde.

Femtocell dediğimiz huawei markası dışında farklı bir cihaz olmalıdır diye düşünüyorum. Alcatel-lucent,nokia,ericsson vs olabilir.

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Huawei üzümlü kekim, bir zamanlar patlayacaktı. Google ambargosu olmasa şu an hâlâ alınır.
  • Ben sinyal güçlendirici cihaz kullanıyorum yayla evimde. Turkcell için kullanıyorum ama hangi operatör olduğu fark etmez. Bilgi almak isteyen olursa bana yazabilir.

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir cihaz kaça nereden aldınız? Nasıl kullanılıyor? :)
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Hocam bu cihazlar GSM sinyal yükseltici diye geçiyor. Google'da bu şekilde aratırsanız rahatça bulursunuz. Burada önemli olan hangi operatörü kullanıyorsanız onun frekansıyla uyumlu ya da hepsini destekleyen bir cihaz seçmek. Örneğin turkcell 900mh, vodafone 1800 gibi. Bunu alacağız yer de söyler yönlendirir zaten.

Bulunduğunız bölgede sinyal çok zayıfsa, örneğin benim olduğum yerde turkcell 1 diş ya çekiyor ya çekmiyor durumdaydı, o zaman daha büyük bir dış anten seçebilirsiniz. Dış anten kapasitesine göre sinyali toplayıp, güçlendirip iç anten üstünden bulunduğunuz alana yayıyor. Onun da çeşitleri var. Tek bir cihaz değil de aslında ihtiyacınıza göre kendiniz toplayabilir ya da hazır paketlerden alabilirsiniz.

Eğer isterseniz benim alışveriş ettiğim ve bu konuda çok bilgili biri var. Köy okulunda öğretmen ama yan işi olarak bunu yapmaya başlamış. Onun bilgilerini gönderebilirim.

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgiler için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.