Şimdi Ara

VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan hiz olarak tt cekim olarak vodafone

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    24+4 GB 65 TL faturasız.

• Bir çok yere türktelekom ile seyehat ettim. Dediğin gibi çok stabil ve heryerde çekiyor. Türktelekomu kötüleme sebeplerini anlamıyorum. Ben gayet memnundum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 farklı operatör ü de kullanmış biri olarak en kötüsü Vodafone. Turkcell pahalı ama en iyisi her konuda Türk Telekom fiber in yardımıyla mobil veri de gayet yeterli. Vodafone hem çekimde hemde mobil veride gerçekten vasat. İşim gereği çok fazla net gerektiği için sınırsız tarifedeyim yoksa çekilmez. Sınırsız ın tadını da alınca açıkçası gidip 20 30 GB paketler bile 2 gün gitmez bana. Mecbur katlanıyoruz.

• kotuleme sebebleri bolgesinde cekim sikinti vardir aslinda her operatorun cekmedigi yer vardir her operator bulundugun bolgede iyi cekiyorsa fiyatina gore uygun paketli operator kullanilir

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Diger operatorler sinirsiz cikarsa guzel olur ama bu seferde uygun fiyatli sinirsiz paketler verirlerse hiz surekli dusuk cikacaktir yogunluktan

• phasan P kullanıcısına yanıt

Vodafone da kötü olan bir noktada dns çalışmıyor bilen bilir adguard dns girdiğiniz zaman bütün reklamlar engelliyor. Fakat Vodafone da bunu kullanamıyorsunuz. Şikayet vs ettim ama Bana mısın demiyorlar hali hazırda bu ay bitmeden hattı mı tekrar taşıcam gibi duruyor. Artık cayma bedeli vs ödeyip gözü karartıcam baya sorunlu çünkü. Git gel içindeyim bakalım. Yeni gelen kimseye önermiyorum.He 172 tl ye de sınırsız tarife ücreti de çok cazip oda ayrı.

Her yerde stabil hiz olsa sinirsiz guzel

• Turkcell Turkcell deyip Telekom'u kötülerler. Gördük Turkcell'i, geçmez olaydım. Evimde çekmemesini hız vermemesini geçtim koskoca mahalleyi bir turladım speedtest ibresi 2 mbps'nin üstüne bile çıkamadı. Koskoca büyükşehirde. Aynı evimde telekom'un performansı canavar gibi 3G/4G şuan. Sadece tek sorunu milattan kalma uygulamaları ve sistemde ki bugları. Onun dışında tam şehirlik f/p operatör Türk Telekom.

Ev 4G : VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM

• Bu tarifede 3. yılım. Aşşağı yukarı hızlar evde ve işyerinde böyle. Bazen band değişikliği oluyor (band 38 2600mhz) hız dibe vuruyor ama uçak modunu açıp kapatınca düzeliyor. Civarda 2 istasyon var ikisinin arasında kaldım sanırım. Çokta dert etmiyorum. Çarşı pazarda zaten 50-60 veriyor. Genel olarak memnunum diyebilirim. Ha kötü olan yerler illa ki var, bu durum Vodafone'da daha fazla ama ben memnunum. 7 yıldır Vodafone'da hattım var, bu tarifeyle birlikte bi 7 yıl daha giderim herhalde.

VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM
    VODAFONE ÇEKİM PROBLEMİ YARDIM

Herşeyin tamamen sınırsız olduğu bir tarife.. ötesi yok.

Memnun olmayan kimseyi zorla tutmuyorlar. TT hatlarım vardı hizmetten memnun değildim çok uygun fiyata kullanmama rağmen kimini kapattım kimini Vodafone'a taşıdım. Ne yazık ki Vodafone'un bu tarz problemleri kolay kolay çözülmüyor, sana da taşımanı tavsiye ederim.

Bütün engelleyemiyor dns olarak dns.adguard.com

Kullanıyorsunuz rakamlarla mı?

Forumda En basitinden 8 saniyelik reklam engellenmiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.