Şimdi Ara

VoDaFoNe CeP ARaN..!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontörler 1 ay sonunda kesinlikle silinmiyor arkadaşlar.. Konu üste taşınmışken belirtmek istedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Kontörler 1 ay sonunda kesinlikle silinmiyor arkadaşlar.. Konu üste taşınmışken belirtmek istedim..

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/cep_aran.php

burda böyle yazıyor

-30 gün boyunca 5'e ulaşmayan hediye kontörler silinmektedir.
    -Kazanılan (yüklenen) kontörler 30 gün boyunca kullanılabilecek, kullanılmayan kontörler ise diğer periyoda devretmeyip geçerliliğini yitirecektir.

1.satırı anladımda 2.satırdaki ile söylediğin kafamı karıştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 20 Haziran 2009; 23:50:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yuci

quote:

Kontörler 1 ay sonunda kesinlikle silinmiyor arkadaşlar.. Konu üste taşınmışken belirtmek istedim..

burda böyle yazıyor

-Kazanılan (yüklenen) kontörler 30 gün boyunca kullanılabilecek, kullanılmayan kontörler ise diğer periyoda devretmeyip geçerliliğini yitirecektir.

3 aydır ne annemin hattındaki, ne babamın hattındaki, ne de kendi hattımdaki kontörler silinmedi. Bugün 30 günlük periyodun son günüydü.. 100 kontör vardı hattımda hala duruyorlar..

1. satırdaki bilgi doğrudur. Diyelim biriktirilen 4 kontörünüz varsa ve onlar 5'e tamamlanmazsa siliniyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 21 Haziran 2009; 0:17:27 >

• işte bu güzel oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

Orjinalden alıntı: d.k

ceparan kontörleri ile cep öğrencide 5dk bir kontöre konuşulabiliyor peki cep1de de böyle oluyor mu..

cep1 de 100 kontör yüklemiş iseniz cep aran kontörlerinden 1dk da 1 kontör düşer.
    cep1 de 150 kontör yüklemiş iseniz cep aran kontörlerinden 3dk da 1 kontör düşer.

teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

burda böyle yazıyor

3 aydır ne annemin hattındaki, ne babamın hattındaki, ne de kendi hattımdaki kontörler silinmedi. Bugün 30 günlük periyodun son günüydü.. 100 kontör vardı hattımda hala duruyorlar..

1. satırdaki bilgi doğrudur. Diyelim biriktirilen 4 kontörünüz varsa ve onlar 5'e tamamlanmazsa siliniyorlar..

diyelimki bugün ayın 1i hattımda arankazan 5kontörü var bu 5 kontör diğer ayın birinde silinecek,ama ayın 30unda bi 5 kontör daha kazandım ve arankazan kontörüm 10 oldu ve bu on kontörün son kullanım tarihi de diğer ayın 30u oldu...gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba?!

• diyelimki bugün ayın 1i hattımda arankazan 5kontörü var bu 5 kontör diğer ayın birinde silinecek,ama ayın 30unda bi 5 kontör daha kazandım ve arankazan kontörüm 10 oldu ve bu on kontörün son kullanım tarihi de diğer ayın 30u oldu...gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba?!

HAVUZ PROBLEMİ
  • Arkadaşlar anlayamadım ve kafamda tereddüt oluştu. Cep aran kontörleri 1 ay sonra siliniyor mu, silinmiyor mu? MEsela şu anda benim hattımda 260 adet cep aran kontörü var ve habire artıyor. Ama 3 dakikası 1 kontöre konuşmaya devam edebilmek için 2 gün sonra kontör yüklemeyi planlıyorum. Kontör yükleyince 250 dakika konusma da gelecek. Vodafone da verdikçe veriyor Bir turlu bitiremiyorum ama merak ediyorum acaba cep aran kontörleri siliniyor mu kullanmazsam yoksa kalıyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

quote:

quote:

burda böyle yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vodafone silver

diyelimki bugün ayın 1i hattımda arankazan 5kontörü var bu 5 kontör diğer ayın birinde silinecek,ama ayın 30unda bi 5 kontör daha kazandım ve arankazan kontörüm 10 oldu ve bu on kontörün son kullanım tarihi de diğer ayın 30u oldu...gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba?!

HAVUZ PROBLEMİ

öyle zaten

• bende hiç silinme olmadığından varsayımla diyorumki cep aran kontor kazandıkca aylık süren otomatik uzuyor ama aldın 1 ay boyunca bir daha kazanmadın o zaman silinir kazandıkca devrediyor
    quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Arkadaşlar anlayamadım ve kafamda tereddüt oluştu. Cep aran kontörleri 1 ay sonra siliniyor mu, silinmiyor mu? MEsela şu anda benim hattımda 260 adet cep aran kontörü var ve habire artıyor. Ama 3 dakikası 1 kontöre konuşmaya devam edebilmek için 2 gün sonra kontör yüklemeyi planlıyorum. Kontör yükleyince 250 dakika konusma da gelecek. Vodafone da verdikçe veriyor Bir turlu bitiremiyorum ama merak ediyorum acaba cep aran kontörleri siliniyor mu kullanmazsam yoksa kalıyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

quote:

quote:

burda böyle yazıyor

• cep aranda 1 gün gün önce 11 köntör var diyordu şimdi bakıyorum köntörünüz yok diyor köntörler nere gitmiş olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

cep aranda 1 gün gün önce 11 köntör var diyordu şimdi bakıyorum köntörünüz yok diyor köntörler nere gitmiş olabilir...

yanlış anlamada komiğime gitti her yere gitmiş olabilir
  • quote:

cep aranda 1 gün gün önce 11 köntör var diyordu şimdi bakıyorum köntörünüz yok diyor köntörler nere gitmiş olabilir...

valla bana gelmedi
  • ne alaka şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii
    quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

yanlış anlamada komiğime gitti her yere gitmiş olabilir
  • Ceparan kontörlerin 1 ay sonunda siliniyor mu silimiyor mu anlayamadım gitti. En son 21 Temmuz'da kazandığım kontörlerden sonra biriktirilen 2 kontörüm vardı. Geçtiğimiz günlerde 6 dakikalık bir arama daha aldım , hesabıma 5 kontör daha eklendi ama kullanım süresinin sonu yine değişmedi , yine 21 Ağustos olarak gözüküyor. Bu işin aslını iyi bilen birisinden prosedürü tam manasıyla açıklamasını rica ediyorum.
  • 5 dk 2 knt olarak mi. yoksa standart ucretlendirme mi oluyor. on dk arandik. 5 knt geldi. biz de on dk aradik. nasil ucretlendirilir
  • Cep Aran Kontörleri tarifenize göre ücretlendiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Cep Aran Kontörleri tarifenize göre ücretlendiriliyor.

Böyle olması mükemmel ya cep aran sayesinde ana bakıye ve kontorbank tan kontorlerım duruyo toplam 1295 kontorum var
  • Şu anda kaç dakikaya kaç kuruş veriyor ve her yöne mi şebeke içi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    Şu anda kaç dakikaya kaç kuruş veriyor ve her yöne mi şebeke içi mi?

2 Dk arandıkça HER YÖNE 20 KURUŞ.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.