Şimdi Ara

Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
12.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece bazı sitelere girişi engellemeye yarayan bir sistem, uygulamadır hocam.

İnternet hızını değiştirecek bir durum değil yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yedek hat olarak kullanıyorum hediye çarkı 3 gündür yoğunluktan çalışmıyor bi beceremediler tt ve turkcell hediye uygulamaları vodafonunkin çok daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    İnterneti genellikle iyi veriyor, sınırsız kullanmama rağmen hep internet hediyesi geliyor, size de iyi hediyeler geleceğini umarım.

Zamanında kullandım vodafone hep supriz hediyeler veriyordu 4 gündür yoğunluktan kullanilmiyor cark

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlıktaki bahsettiğim 2 tarife de bu Pazar günü geçişe kapatılıyor.

Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!)

Daha da iyisi gelir mi acaba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    20 GB tekrar sunulabilir bence, çünkü 2-3 hafta da bir böyle benzer kampanyalar yapıyor Vodafone

• Tüh kaçırdık gecen ay tr den vf faturasıza geçtim şimdilik kolay paketlerde takılıyorum bana uygun faturalı paket öneriniz varmı hocam bol İnterneti

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    30-31 gün dolunca size teklif veya teklifler sunulacak hocam, ondan sonra ona göre istişare yapalım.

• Hocam yrn bitiyo kolay paket bunları teklif etmişler
    Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!)

18 GB olan idare eder, ama siz nasıl bir teklif istiyorsunuz hocam, önemli olan da o.

Bütçeniz ve istediğiniz içerik nedir?

20 GB lık 99 olan tam benlik hocam ;) bu 15-18 GB 750 dk lık da kafii aslında

O zaman size bir yöntem söyleyeceğim hocam, bu yol riskli, ama sonunda eğer her şey istediğimiz gibi ilerlerse kazanan siz olacaksınız.

79₺ olan tarifeye geçin, ardından müşteri hizmetlerini arayın;

Kolay paket yükleyecektim, yanlışlıkla faturalıya geçtim, telefon kastı falan diyin, yeniden faturasıza geçmek istiyorum deyin, onlar da sizi yetkili birime aktaracaklar, onlara da aynı şeyleri deyin, onlar da size soracaktır istediğiniz içeriği ve bütçenizi, siz de ona göre bir içerik söylersiniz; Örnek 20 GB istiyorum, 100₺ olsa kabul ederim gibi.

Onlar da sizi faturalı da kaybetmemek için aşağı yukarı sizin istediğiniz şekilde teklif sunacaklardır, ama ilkin de olumsuz olabilir, hemen pes etmeyin, yeniden arayın tekrar dan aynı şekilde ilerleyin, en sonunda bence amacınıza ulaşacaksınız.

Ben böyle yaparak evdeki hatlar dan birini 20 GB + Sınırsız Sosyal Medya içeren bir tarifeye geçirdim 95₺ idi, 1 ay oldu.

• Bende kızıma bu 99luk paketi aldım.online özel diyor ama şubeden de alabiliyorsunuz,online beklemeye gerek yok.2 3 saatte açıldı hat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

Teşekkür ederimVodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!) 

• Beyler vadafona başvuru yaptım türkcelden vadafona geçmek için kırmızı Paket vadafon Shop yanlış işlem yapmış gittim iptal ettim işlemi yani numara taşıma işlemini. Sonra başka bir vadafon bayine gittim orada başvuru yapmak istedim henüz diğer başvuru iptal olmamış dedi 48 saat beklemeniz lazım dendi.
    Bende az önce vadafon yanımda uygulamasından başvuru yaptım her hangi bir hata vermedi. Karman çorman oldu kafam ne yapmam lazım?

• Bugün evdeki bir hattı bimcellden geçirdik. Hem hediyeleri iyi hemde fiyat daha iyi bime göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 24 Mart 2023; 22:52:25 >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Hattı bayiden teslim al seçeneğini işaretlediniz mi?

Olmadı yarın gider teslim alırsınız, yeniden işlem yapabilirsiniz mağaza da.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.