Şimdi Ara

Vodafone dan Alınma Sıfır Diskli Ps5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Vodafone dan Alınma Sıfır Diskli Ps5

Yaklaşık 2 aydır kargo poşetinde duruyor hiç açılmadı sıfır. İlanı tekrar açıyorum, hala açılmamış paketinde. Fiyatı daha önceki ilan haliyle aynı tutuyorum. Cevap vermeye gerek duymamıştım daha önce ama hala yüksek diyemezler sanıyorum. Satılmazsa da sonsuza kadar durabilir, fiyat ile ilgili yorum yapmayın lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 10 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satacaktin madem neden aldin, yok acil paraya ihtiyacin varsa neden aldigindan 500 tl yuksege satiyorsun ? 500 tl icin deger mi bu karaborsaciliga?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hunace kullanıcısına yanıt

1500 2000 kazanırsın anlarım ama o kadar para bağlayıp aylar içinde 500 felan kazanmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Amaç ticaret para kazanmaksa o parayla daha farklı ve karlı işler yapılır. Üç kuruş kazanalım diye karaborsanın haline bak. kullanılmış cihazlara bile sıfırdan fazla söyleyen var birde ki onlar tam sırtlan. sorsan piyasa böyle der. başka zaman dürüst adamdır dışarda böyle durumları kınar...

bu arada vodafone dan daha fazlaya alıyorsun galiba arkadaşa da haksızlık etmeyelim öyle bir durum varsa. zaten kişisel bir durumda yok ortada. genelleme var.

• 7500 satilmiyo 8000 e cok zor hocam her yer stok doldu ozelikle cdli bu fiyata ne bilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

• Tarafımdan alınmıştır

• ereneren E kullanıcısına yanıt

güzel bir alışverişti teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.