Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
769.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatlısını vodafone yaptı yemesi bize ait
    3000 i
  • esselamun aleykum bir kaç saat içinde konu baya çoştu bende bi tane ekliyim

cep1 ve sms 3000 ihtiyacı olan için cok mukemmel ve ayrıca rekabet oluşturmak için diğer operatorlere kapak oldu.

ancak ne varki her iki yeni kampanyayı ben kullanamıyacam
    turkcell sms 300 bana yeterli cep 1 desen hiç kullanasım gelmiyor
    ama cok kişinin işine yarayıp rekabet oluşturması kessindir

yinede tebrikler vodafone, düşmamınını yaralı bırakmadın
  • Vodafone bu işten kâr elde edemez normal akışında ama tüketici memnuniyeti ile aktif kullanıcı sayısının artmasıyla ve çoğu kişinin vodafona geçmesiyle uzun vadede mükemmel bir kâr elde edecek. Vodafone Türkiyeye geldiğinden beri en büyük kıyağını yaptı artık mail lerde teşekkür etmek istiyorum bölümüne gönderiyorum daha ne denir bundan ötesi yok ayda 27 liraya bütün iletişim ihtiyaçlarımız karşılanıyor:)
  • Vodafone'u tebrik ederim harika bir iş çıkartmışlar en kısa zamanda inşaallah diğer operatörlerde buna bir karşılık verir umarız herşey abonelerin lehine olur
  • Saçmalamayın ya.. haftada 100 sms idare ederken, şimdi günde 100 sms oldu daha ne olsun
  • turkcellde 35 kontöre 300
    vodafonda 35 kontöre 3000

sağ tarafa bir tane fazladan sıfır koyarak işi çözmüş. iyi ki sol tarafa konmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 5 Haziran 2009; 21:27:01 >
  • Teşekkürler vodafone ,kullanmadığım bir avea hattı Vodafone'a taşıyacağım (BU ARADA BEN DE DÜN BİR MAİL ATMIŞTIM, OKUNABİLİR ŞEKİLDE OLANLARDAN :) )

Kampus 300 SMS Paketi BizBize Kampus'lüler 1 ay yurt içi her yöne 35 kontöre 300 mesaj atıyor

-----------------------------------------------------------------------------------------

Her Yöne En Çok SMS Vodafone'da!
    Şimdi ön ödemeli hat abonelerimiz ayda sadece 35 kontöre yurtiçi her yöne tam 3.000 SMS kazanıyor

KARAR SİZİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 5 Haziran 2009; 21:43:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

cepaile tarifesinde (5dk 1 kntr - mesajlaşmak bedava) gönderilen mesajlar bu 3000 mesajdan düşüyormu acaba ??

cepaile kullanan kalmadı mı hiç yaw ?
  • s.volkan kardeşim kesin bilgidir diyorsun kanıt gösterir misin bana 100 sms sınırının olduğu ile ilgili

bu arada hepimiz mehmet topuzuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

s.volkan kardeşim kesin bilgidir diyorsun kanıt gösterir misin bana 100 sms sınırının olduğu ile ilgili

bu arada hepimiz mehmet topuzuz

müşteri hizmetlerini aradım sordum bizzat kendisi günlük her yöne 100sms olmak üzere 30günde 3000sms dir dedi.

eee zaten günde 100sms yeter gibi bana yılbaşından beri 13282 yollamışım (turkcell 10000kıza mesaj sayesinde)

ama şimdi her yöne süper oldu, pazartesi ilk iş vodafone shopa gidiyorum

9yıllık her ay 250kontörden fazla tüketen müşterini yani beni kaybettin turkcell geçmiş olsun (not: geçiş sebebim turkcell kampuscell tarifesindeki 15dakikası 2kontör değişikliğidir, ama turkcell zorla kaşında bunu yaparak, insan hiç olmazsa vodafone bunu yapmışken tarife değişikliği yapmazdı yahuu ama hayırlısı )

• Helal olsun Vodaya. Daha öncede belirttiğim gibi yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. Paylaşım için emeği geçenlere tşk.
  • Vodafone hakkında olumsuz düşüncelere sahibim bu biraz olsun hafifledi takdir edilecek ve sms paketlerini baştan aşağı değiştirecek bir kampanyadır.
    Avea sınırsız tarifesini güncelleyecek bu arada son çalışmalar yürütülüyor
    Kamucell olayı mevcut 2500 dakika düşünülüyor aveada 40 Lira vergi dahil ücret olmasını bekliyoruz
    Kaynak
    Avea Teknopark Çalışanı
    Vodafone 3-4 süper kampanya daha yaparsa aveayı sallar
    Turkcell'in yerini HEMEN VODAFONE ALAMAZ! Turkcellin eli armut toplamayacaktır bu nedenle Vodafone 1. hesapları yapmasından ziyade kullanıcfısı sayısını arttırmayı amaçlamalıdır koskoca rehberimde 100 kişi telefon rehberimde ancak 2 Vodafone kullanıcısı bulunuyor
    eminim çoğumuz için durum aynıdır kullanıcı sayısı artarsa bende geçiş yapmayı düşünüyorum Vodafone'a
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

vodafone yetkilileri büyük ihtimal forumumuzu takip ediyorlar.. buradan emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım..

2 adet vodafone hattım var birini taşımıştım.. iyi ki de taşımışım şimdi daha da çok memnunum..

vodafone cep 1 tarifesi ile her yöne 3dk 1 kontör + aylık 35 kontöre 3000 sms her yöne tarifem bunlar.

tekrar tekrar teşekkürler

bu hafta bende tarifemi cep1 e alcam cuk oturdu valla cep1 tarifesi ve bu sms paketi.Bari artık şebeke dışıylada konuşmamızı arttırırız

• Her yöne 3000 sms kullanım izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Abone olduğumda gelen mesajda günlük 100 sms olduğu vurgulanıyor. Ayrıca "bakiye" yazıp 7333'e gönderdiğimde de 100 sms'ten kalan gösteriliyor. Bu arada diğer her yöne kampanyası ve cep öğrenci sms'leri sorgulama servisi olan "sorgu" yazıp 2249'a göndermek de işe yarıyor; o da ne kadar mesaj kaldığını söylüyor. Türkçe karakterlerle mesaj gönderildiğinde eski kampanyada birden fazla sms düşümü oluyordu, bu kampanyada olmuyor; bu da çok iyi bir gelişme. Mesajlar anında iletiliyor. Tıkanma, gönderilememe gibi sorunlar asla olmuyor.
  • Arkadaşlarda Kafalarda Soru İşareti KAlmasın 100 SMS Sınırlaması Vardır..

Bilgilendirme: Aylık 3000 SMS Paketi aktif Vodafone kontor bazli ön ödemeli hat sahibi aboneler için geçerlidir. Paketi almak icin abonelerin 7333 servis numarasına "ABONE" yazarak SMS gondermesi yeterlidir. SMS gonderiminin ardindan abonenin hesabindan 35 kontor dusulerek karsiliginda 30 gun gecerliligi olan ve yurtici tum Vodafone ve diger sebeke abonelerine gonderebilecekleri 3000 SMS hatlarina yuklenecektir. Günlük maksimum SMS gönderimi 100SMS’dir. Günlük 100 sms üzerindeki kullanımlar paketinin SMS ücreti üzerinden ücretlendirilir.
  • Güzel bi paket, vodafone akıllanıyo yavaş yavaş.
  • avea hattımı taşıdım vodafone a. türkcellere dokunmam vodafone a güvenmiyorum.Yarın iptal eder ne olur ne olmaz
  • İlk işim CEP ÖĞRENCİden CEP1 e geçtim. 3dk 1 kntr her yöne 150 yüklüyorum çünkü, 35 e de 3000 i aldım keyfini çıkarıyorum artık. Cep öğrenci 5 dk 1 kntr dk 2 kntr işime gelmez daha :) Vdlife ile haber takip ediyorum Vmvs ile tv mi izliyorum tek eksiğim msn ve opera mini vdlife telefonun desteklemesini bekliyorum oda o kadar önemli değil şimdilik

10 senedir gördüğüm en ii hizmeti görüyorum Vodafone(Telsim)den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

avea hattımı taşıdım vodafone a. türkcellere dokunmam vodafone a güvenmiyorum.Yarın iptal eder ne olur ne olmaz

turkcelle mi çok güveniyorsun güvendiğiniz turkcell kampus tarifesiyle canının istediği gibi oynuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

35 KONTÖRE HER YÖNE 3000 SMS KAMPANYASINDA GÜNLÜK 100 SMS SINIRI VARDIR..kesin bilgidir

İSTEYEN ARKADAŞLAR

39 KONTÖRE 500 SMS AVEADAN ALIR DOYA DOYA MESAJLAŞIR
    35 KONTÖRE 300 SMS TÜRKCELLDEN ALIR SABAHTAN AKŞAMA MESAJLAŞIR..

Amma uzadı ya

aga buyuksun ya gondermelerıne hastayım senın ya vodafonun bence bu sms paketi harıka olmus beyenen beyenır beyenmeyen kendı operatorune tabı boyle bır sms avantajı varsa diger operatorlerde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.