Bildirim
Vodafone Dedikodusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi şirkettensiniz siz
Yakında avea kapak bi cevap yapar her zaman yaptığı gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başarılı reklam umarım doğruları söylemişlerdir. Sosyal medyayı çok iyi kullanıyor vodafone bu konuda takdiri hak ediyor.
Aklima kanal 24un baskanlik sistemi roportaji geldi:)halkin gundeminde issizlik,yoksulluk,suriyeli multecilerin durumu yok sadece baskanlik sistemi varmisda haberimiz yok.halk baskanlik sistemini istiyormus ama anketler oyle demiyor[DHTUBE=]
http://andy-ar.com/wp-content/uploads/2015/02/T%C3%BCrkiye-Siyasi-G%C3%BCndem-%C5%9Eubat-2015.pdf
Yorumları kapamışlar. Müşteri hizmetleri iyiymiş de kampanya varmış. 4gb 500 dk paket bile yok faturalıda da bi akıl küpü bide red var dk ve gb sms sabit oranla yükseliyor. Bu olmasaydı ve gerçekten düzgün bi paket olsaydı vodafone a geri dönerdim. Müşteri hizmetleri olayına ayrı bi güldüm.
Müşteri hizmetlerimi samimi söylüyorum hiç müşteri hizmetleri olmasa daha iyi olur hem gereksiz yere sinirlerimiz bozulmaz. Vodafone kullandım ve müşteri hizmetleri dışında gayet memnundum. Müşteri hizmetleri berbat çözüm yok bilgi yok kabalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftRock -- 24 Mayıs 2015; 2:39:45 >
Vodafone müşteri hizmetleri çok sorunlu. Bu soruları forumda vodafone kullananlara sorsalar bin ah işitirler. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru düzgün 4gb li bir tarife yok. Redler 4gb li olano 65 lira galiba.
En iyi kamu akıl küpü mü ne onda 39 lira.
Sizin bildiğiniz iyi bir tarife var mı?
Abartiya bak kadin diyor ki "vodafone a gectim hayatim kurtuldu." bu zamana kadar vodafone ile bold 9900 s4 mini htc wp 8s kullandim ve suan g3 kullaniyorum gun icinde ne kadar baglanti sorunu varsa yasiyorum. Taahhut verdik bitmesini bekliyorum bakalim.
yok bu tam dedikodu olmamis.
Vodafone tv uygulamasına kanal eklesin Türkiye'nin en dandik operatörü vodafonedir.
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
Vodafone tv uygulamasına kanal eklesin Türkiye'nin en dandik operatörü vodafonedir.
Bunu Vodafone'a yazsana. Konuyla ne alakası var. Ayrıca Vodafone yazıldığı gibi okunmuyor.
http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php?default_id=destek-bizeulasin -
Yillar once bana attigi kazigi unutmam bu firmanin.dikkat edin ve sakin faturali kullanmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X