Şimdi Ara

VODAFONE... Dijital Dükkan 7’den 7’ye 60 TL... Dijital Dükkan 7/24 150 TL... LİMİTSİZ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
10.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone müşteri hizmetlerini aradım 7/7 digital dükkan paketi kullanıyorum hızım 3 mbit böyle mi kalacak dedim... Hayır 24 mbite düşecek dedi... Ancak şuanda 3 mbit hız var akşam 7 Den sonra.. arıza kaydı açtılar bakalım ne olacak..Ya müşteri temsilcisi yanlış bilgi verdi.. Ya da sistemlerde sorun var. Göreceğiz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: i39AHiM

Vodafone müşteri hizmetlerini aradım 7/7 digital dükkan paketi kullanıyorum hızım 3 mbit böyle mi kalacak dedim... Hayır 24 mbite düşecek dedi... Ancak şuanda 3 mbit hız var akşam 7 Den sonra.. arıza kaydı açtılar bakalım ne olacak..Ya müşteri temsilcisi yanlış bilgi verdi.. Ya da sistemlerde sorun var. Göreceğiz bakalım

o kampanyada akk olmadığı için 3mbps de kalabilir.
    24mbit yaparlarsa eğer süper olur 49.90 tl ye hemen taşırım hattımı.

100mbit 50gb 59.90 olan kampanyadan faydalanan var mı ?
  • kullanan yok mu ?
  • Is yerinde 7/7 dijital paketim var. 19:00'a kadar 48/4 olan hiz az once test yaptim 3/1 seklinde cikti.

Merak edenlere bilgilendirme olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler btknın yeni uygulaması gereği 16 megabit olması gerekmiyormu bende de aynı sorun var.7den 19a 50 mgbt 19dan 7ye 3 megabit kullanıyorum.btkya şikayet etmeyi düşünüyorum.yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?şikayetimde ne yazmam gerektiği ile ilgili.Anlamadığım nokta niye 3 megabite düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaclı34

İyi geceler btknın yeni uygulaması gereği 16 megabit olması gerekmiyormu bende de aynı sorun var.7den 19a 50 mgbt 19dan 7ye 3 megabit kullanıyorum.btkya şikayet etmeyi düşünüyorum.yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?şikayetimde ne yazmam gerektiği ile ilgili.Anlamadığım nokta niye 3 megabite düşüyor.

Şansınızı deneyin ama sanmıyorum.
    akn li paket değil sonuçta.
    turksatta yeni paketler çıkardı aynı sistemde. 19:00-00:00 arası hız yarıya düşüyor.
  • Vodafone müşteri hizmetleri 24 mbite düşecek dedi ama hikaye...Turknet aboneliğimi eve evdekini de işyerine taşıyacağım... Turknet 75 mbit sonrası 24 e düşer diyor. 3 mbit ile kımıldamıyor bile.
  • Bireysel olarak durum nedir acaba ? Alınabiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaclı34

İyi geceler btknın yeni uygulaması gereği 16 megabit olması gerekmiyormu bende de aynı sorun var.7den 19a 50 mgbt 19dan 7ye 3 megabit kullanıyorum.btkya şikayet etmeyi düşünüyorum.yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?şikayetimde ne yazmam gerektiği ile ilgili.Anlamadığım nokta niye 3 megabite düşüyor.

Olmaz hocam paket akn li değil limitsiz olarak geçiyor ben sırf bu yüzden bu paketten vazgeçtim.

Zaten şuan benzer paketler turksat ve dopingde var 3 mbs olarak uyguluyorlar BTK kararından bağımsız.
  • Bu değişiklikler halihazırda 7/24 Dijital Dükkan kampanyasına girmiş olanları etkilemiyor değil mi? Bunda zaten AKK ve Kota yoktu.

Taahhüt sonuna kadar mevcut neyse korunacaktır heralde.
  • 100mbps 50gb 59tl olan kampanya hala devam ediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RadiqaL

Arkadaşlar Fax hizmetini kullanabilen varmi ??

Yokmu arkadaşlar ??

• Hizlar 2-6 arasi normale donuyor modeme reset attiktan sonra farkettim.
  • doğrudur 2 6 arası normal e dönüyor. sadece 19.00-02.00 saatleri arası 3 mbit

• Bu tarifeye geçip, pişman olup taahhüt bitmeden tarife değiştiren oldu mu? Hangi tarifelere geçebiliyoruz?
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Sadece ust full sinirsiz pakete geciliyor yada akn 100 gb
  • SharpThunder kullanıcısına yanıt
    Dün aradım, ısrarla hiç bir paket değişimi ya da tarife değişimi yapmadılar.

5 dakika önce aradım, 100akn'li üst pakete geçiş istiyorum dedim anında geçiş talebiniz alındı dediler. 3 gün içinde sms gelecek dedi. Ne diyeceğini bilmek gerekiyormuş demek ki

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 16 Ağustos 2017; 8:55:3 >
  • Bundan 2-3 gün önce 50-55mbit civarı hız alıyordum son günlerde hızım 35mbit civarına düşmüş modem arayüzünde ise 35837 kbit şeklinde geçiyor. Vodafone'u aradım hızınız 35 mbite sabitlenmiş vs diyor bunu nasıl düzelttirebilirim. Aradığım kişiler laftan anlamıyor talebiniz oluşturuldu diyorlar ama sonucunda bir şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Dün aradım, ısrarla hiç bir paket değişimi ya da tarife değişimi yapmadılar.

5 dakika önce aradım, 100akn'li üst pakete geçiş istiyorum dedim anında geçiş talebiniz alındı dediler. 3 gün içinde sms gelecek dedi. Ne diyeceğini bilmek gerekiyormuş demek ki

Teşekkürler.

durum nedir geçiş oldu mu

• BTK dan şikayet hat değerleriniz ile öncekiler de varsa daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.