Şimdi Ara

Vodafone - Durup dururken 'Servis Yok' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
39.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de Turkcell'den Vodafone'a geçtim aynı sorun bende de var. Servis yok yazısı çıkıyor ve kalıyor öyle. 15-20 saniye bekliyorum düzelmesi için. Gözünü sevdiğim Turkcell.. Ay sonunda döneceğim inşallah. Vodafone pişmanlıktır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

Ben de Turkcell'den Vodafone'a geçtim aynı sorun bende de var. Servis yok yazısı çıkıyor ve kalıyor öyle. 15-20 saniye bekliyorum düzelmesi için. Gözünü sevdiğim Turkcell.. Ay sonunda döneceğim inşallah. Vodafone pişmanlıktır..

Bende oyle bir problem yok .vodafone kullaniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demodex

quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

Ben de Turkcell'den Vodafone'a geçtim aynı sorun bende de var. Servis yok yazısı çıkıyor ve kalıyor öyle. 15-20 saniye bekliyorum düzelmesi için. Gözünü sevdiğim Turkcell.. Ay sonunda döneceğim inşallah. Vodafone pişmanlıktır..

Bende oyle bir problem yok .vodafone kullaniyorum

Ne mutlu size

• Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Turkcell'de geçtim aynı şekilde. Durup dururken, telefon çalarken veya tam da konuşma esnasında bir anda hat gidiyor. Sim kartım orijinal nano sim.

Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ancak vodafone telefonun şarjını lıkır lıkır içiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 5 Şubat 2015; 16:04:48 >
  • Yıl olmuş 2019, avea ya geçtim, geçmez olaydım. Aynı olay başıma geldi. Sadece GSM seçersem arama-aranma çalışıyor ama internet girilmiyor denecek kadar kötü. Diğerlerini seçtiğim zamansa şebeke sinyali hepten gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.