Şimdi Ara

Vodafone e-sim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
42.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e-sim müşteri hizmetlerinden alınabiliyor mu? Şuanda bayiler kapalı nasıl temin edeceğiz. Bir diğer konuda bir önceki gönderide de arkadaşın başına gelen durum sanırım herkeste oluyor mu çok can sıkıcı bir durum

• hiç cevap gelmedi bende tereddüt etmeden geçtim :) demek hiç sorun yok

• Merhabalar

Halen esim varken telefon degistirmek icin yeni sim parasi istiyorlarmi?

Kolay bir yolu gelmedimi gecisin bilgisi olan varmi?

Musteri hizmetleri cok bilgisiz.

• AzuLA kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal isterler çünki istemezlerse bizim halk çakal olduğu için gider başkasının telefonuna yazar diye her e-SİM değiştirmeye ücret istiyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iphone 12 pro kullanıyorum ulaşılamama durumları oluyor böyle bir sorun yaşıyan var mı?

• Merhaba dün Vodafone eSIM'e geçiş yaptım. Güncel olarak bilgileri vereyim aklında sorusu olanlar varsa diye.

1) Yaklaşık 5 gün Vodafone eSIM stok sorunu vardı ve en sonunda iletişimde olduğum bayi stoğun geldiğini söyledi.

2) Bayi işlemimi yaklaşık 10 dakikada halletti. iPad'den bir form imzalattılar ve ardından bana bir mail geldi sonrasında da eSIM'i bana teslim etti.

3) 6 Temmuz itibari ile Fiziksel SIM'den eSIM'e geçiş için 40 TL ödedim.

4) Fizilsel SIM'im Turkcell ve o takılıyken "Hücresel Plan Ekle" diyerek sorunsuz bir şekilde ekledim. Satın aldıktan 5 dakika sonra aktif oldu eSIM.

Cihaz: iPhone 11 Pro Max
    Sürüm: iOS 15 Beta 2
    Fiziksel SIM: Turkcell
    eSIM: Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 7 Temmuz 2021; 10:47:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Kod hala tek kullanimlik degilmi? Telefon degistirince tekrar satiyorlar degilmi?

• AzuLA kullanıcısına yanıt
    Hocam Ekim ayı gibi telefon değiştiricem onu ancak o zaman anlayabilirim :)

Ama sattıkları şeyin üzerinde "Daha sonraki kullanımlar için saklayın" ibaresi var artık ne olup bittiğini telefonu değiştirirken anlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Hocam Ekim ayı gibi telefon değiştiricem onu ancak o zaman anlayabilirim :)

Ama sattıkları şeyin üzerinde "Daha sonraki kullanımlar için saklayın" ibaresi var artık ne olup bittiğini telefonu değiştirirken anlayacağım.

Bende 2 hafta icinde telefon degistiricemde o yuzden bekliyorum iki telefon geziyoruz mecbur  

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Neden telefonu değiştirmek istiyorsunuz ki hocam 11 pro max hala çok iyi telefon.

• Ankara genelinde 5 avm 8 vodafone dolaştım ve yedek sim olarak e-sim bulunmuyor. Bir barkodu üretmek neden böyle zor oluyor anlayabilmiş değilim!

• e-SIM tavsiye etmiyorum hocam, telefon desteklemesi lazım + olarak telefon değiştiriseniz ortada kalıyorsunuz.

• Vandelay V kullanıcısına yanıt

Kesinlikle yok öyle birşey hocam 6 aydır fiziksel türkcell e-sim olarakta vodafone kullanmaktayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu yeni aldım, 5 yıldan önce değiştirmem de bulunamaması çok saçma. Bir hizmet vermeye kalkıyorsan önceden altyapını, ürününü hazırlarsın. Ekstrem bir ürün arasam hadi belki diyebilirim.

• Daha tam oturmamış bir sistem, ama güzel bir sistem. Sim kart çıkması, bozulması gibi birşey yok. Ama merak ettiğim şarjda bir etkisi var mı e-SIM'in.

• yapma dostum, sistem zaten Telsim'den kalma onu biliyoruz da. Yedek Sim - Yeni Hat olarak ayırıyorsa madem, bir karekod olan karton üretmek, basit bir yazılımla kaydetmek bu kadar zor olmasa gerek. AVM içerisindeki merkez bayi "üç aydır sipariş veriyoruz, göndermiyorlar" diyorsa bu sistem falan değil. Vodafone bence Türkiye'de kalmalı mıyım yoksa alan olursa kaçmalı mıyım" arasında kararsız.

• Türkiye'de maalesef böyle hocam.

• HalkaMassara545 H kullanıcısına yanıt
    Normal bir kullanıcı icin yok, akıllı saat gibi cihazlar ve online satın alma icin yapılmış bir olay, ben genelde gideceğim ülkeye gitmeden online hat alıp daha uçaktan inerken kullanmaya başlıyorum cok temiz ve ucuz oluyor, sabit yaşadığın ülkede sürekli kullandığın hat için cok gereksiz bir olay

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.