Şimdi Ara

Vodafone Esnek Tarife Hk ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alexjoan

quote:

Orijinalden alıntı: AGST

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben yılbaşından sonra vodafone a geçmeyi düşünüyorum. Freezone yeni esnek tarifeyi kullanmayı düşünüyorum. Kafama takılan şey ise biz her ay yükleme yapmadan önce her seferinde önce esneteceğimiz dk-sms-mb ikisini seçip mesaj atacağız sonra tl yükleyeceğiz değil mi? Eğer önce tl yüklersek esnetme hakkımız kaynayıp gidiyor. Doğru anlamış mıyım?

Evet Arkadaşım yükleme yapmadan esnetme yapmanız gerekiyor eğer esnettiklerinizi değiştirmek isterseniz gene yükleme yapmadan önce esnet meniz lazım bu döngü size bağlı enson hangi esnetmeyi beğenip kullanmak isterseniz birdaha esnetme yapmazsınız ve enson esnettiğiniz şekilde her yükleme yapıldığında aynı hakkı kullanırsınız Saygılar...

Sağolun bilgilendirdiğiniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alexjoan

quote:

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben yılbaşından sonra vodafone a geçmeyi düşünüyorum. Freezone yeni esnek tarifeyi kullanmayı düşünüyorum. Kafama takılan şey ise biz her ay yükleme yapmadan önce her seferinde önce esneteceğimiz dk-sms-mb ikisini seçip mesaj atacağız sonra tl yükleyeceğiz değil mi? Eğer önce tl yüklersek esnetme hakkımız kaynayıp gidiyor. Doğru anlamış mıyım?

Evet Arkadaşım yükleme yapmadan esnetme yapmanız gerekiyor eğer esnettiklerinizi değiştirmek isterseniz gene yükleme yapmadan önce esnet meniz lazım bu döngü size bağlı enson hangi esnetmeyi beğenip kullanmak isterseniz birdaha esnetme yapmazsınız ve enson esnettiğiniz şekilde her yükleme yapıldığında aynı hakkı kullanırsınız Saygılar...

Sağolun bilgilendirdiğiniz için.

Rica Ederim Arkadaşım iyi Forumlar Dilerim Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,
    http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/fatural-esnek-kampanyas-fatural-esnek-ekstra
    Linkteki tarifeye geçmiş geçmeyi düşünüyorum, ancak bunda esnetme istemiyorum misal SMS sayısı çok fazla bana onu kısıp MB'leri arttırmam lazım nasıl olacak bu iş?
    Her Yöne 750 Dakika + 6000 SMS + 3GB
    12 Ay , Ayda 39 TL sabit fiyat garantisiyle iddia ediyor,"Kampanya kapsamında: Faturalı Esnek Tarife ve Faturalı Esnek Ekstra Tarife'deki aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında, tarife ücreti üzerinden 12 ay boyunca 6 TL indirim kazanacaklar." bu 6 TL'lik indirim nasıl oluyor? 39-6 mı yoksa, 6 TL çıkmış hali 39 TL mi?
    Teşekkürler.

• ben memnun kalmadım tekrar aveya geçtim. Vf alternatif internet paketleri yok bence.
  • 10 hazirandan sonra
    esnek tarife kullananlar.

25tl ye
    500dk
    5000sms
    2gb olarak kullanmaya devam edecekler

mesaj geldi bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

10 hazirandan sonra
    esnek tarife kullananlar.

25tl ye
    500dk
    5000sms
    2gb olarak kullanmaya devam edecekler

mesaj geldi bugün

ben tekrar aveaya döndüm. Vf esnek tarifesi tatmin etmedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.