Şimdi Ara

VODAFONE FATURALI İNDİRİMLİ TARİFELER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
8
Favori
15.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcellden vodafona geçilir mi arkadaşlar ne diyosunuz?
  • İnternet den Vodafone ye numara taşıma işlemi yapacağım ama Saçma güzel 6 tarifesi çıkmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtillaHuN kullanıcısına yanıt
    Hangi sehirdesiniz size baz istasyon sayisi soyleyim hocam?

• geraltinki kullanıcısına yanıt
    Sacma guzel 8 ya da sacma guzel 10 verelim. Sacma guzel 6 kontorluden faturaliya geciste var su an

• turk telekom kullanıyorum taahhudum bıtmek uzere....30-35tl lik her yöne konusma süresi fazla olan önerebilieceğiniz en uygun tarife hangisidir?
  • Hocam 2 farklı bilgi rica ediyorum. (Numara taşıma olacak)

1. hat için olmazsa olmazlar 1000 dk görüşme-sms, whatsapp-instagram sınırsız olursa süper olur. Normal internet 2-3 gb iş görür.

2. hat için 300-400 dk görüşme, sms 100, youtube, whatsapp sınırsız olursa süper olur. Normal internet 5-6 gb

Bu kullanımlara göre en uygun alabileceğim tarifeler nelerdir acaba?
  • şöyle bişi önermiş taşıyan kişiye mh
    red 12
    12gb internet 1500dk heryöne Vodafone sınırsız konuşma, 250 SMS toplam 45.5+ vergiler ile 48

böyle bişi var mı sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

şöyle bişi önermiş taşıyan kişiye mh
    red 12
    12gb internet 1500dk heryöne Vodafone sınırsız konuşma, 250 SMS toplam 45.5+ vergiler ile 48

böyle bişi var mı sizde
    Aynen, 49 liraya böyle bir şey varsa ben de değerlendirmek isterim...

• 8 gb net 750 dk 29 tlye kullaniyorum memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

turkcellden vodafona geçilir mi arkadaşlar ne diyosunuz?
    bence geçilmez. ben vodafone kullanıyorum turkcell deki çekim kalitesi bazı yerlerde yok istanbulda yaşamama rağmen delirttiği noktalar oldu. turkcell pahalı olmasa geçeceğim.
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Hocam Mardin'de yaşıyorum. Turkcell kullanıyorum. Burada Vodafone baz istasyon sayısı nedir? Çekim kalitesi ve hız olarak ne alırım? Bir de turkcell'den geçerken cayma bedeli ne öderim? Red 15 li passlı tarife düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

• konu altına yazan arkadaşlar şu kadar gb şu kadar lira diyene kadar faturalı mı faturasız mı paket ismi içeriği fiyatı şeklinde yazsa ne olur, bize faydası olmayacaksa buraya yazmanızın mantığı nedir yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Hangi sehirdesiniz size baz istasyon sayisi soyleyim hocam?
    ankara. ama dağcılık ve kayak için sık sık niğde kayseri bursa gibi şehirlere gidiyorum.
  • AtillaHuN kullanıcısına yanıt
    Hocam ankarada 1300 civarinda baz istasyonuyla 2. Operator konumunda. Nigde de 1 numarali operator, bursa ve kayseride yine 2 numarali operator konumunda kağıt üstü verilerde

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Hocam Mardin'de de merkezde 1 numarali taşrada yer yer 2 numarali ve 3 numarali operatör konumunda gozuktugu yerler de var. Mardin'de hic bir operator acik ara gozukmuyor.

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Tarife adı nedir

• Tam sizlik tarifeler var :)
    Sacma guzel 4: 500dk+100sms+2gb direk+2gb sececeginiz bir uygulama sinirsiz+ whatsapp sinirsiz 29tl
    Sacma guzel 8: 500dk+100sms+4gb direk+4gb sececeginiz bir uygulama sinirsiz+ whatsapp sinirsiz 35tl
    Sacma guzel 10: 750dk+100sms+5gb direk+5gb sececeginiz bir uygulama sinirsiz+ whatsapp sinirsiz 39tl
    Sacma guzel 16: 1000dk+100sms+8gb direk+8gb sececeginiz bi uygualama sinirsiz+ whatsapp sinirsiz 49tl

• quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

Tarife adı nedir
    Faturasiz esnek 8 fesnek8 yaz 7000 gonder alim varsa gecersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam fenal değilmiş içerikler saçma 10 paketinde anladığım kadarıyla yarısı normal net yarısı uygulama için 5 gb kota uygulama için dolduğundan normal netimden mi yiyor uygulamaz sınırsız + whatsapp sınırsız diyince kafam karıştı şimdi :)
  • benimde sözleşmenin son ayı. uyumlu 3 tarifesi teklifi geldi. 3 gb internet 750dk 250sms ilk 12 ay 25tl, ikinci 12 ay 30tl. işim gereği skype üzerinden konuşuyorum müşterilerle o yüzden 750dk biraz fazla. daha uygun ücretli tarifeler var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.