Şimdi Ara

Vodafone faturalı Uyumlu 2gb Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay numaramı Vodafone`a taşıyacağım. Bu paketi düşünüyorum ama tam anlamadım. 750 dk 250 SMS veriyor ama internet ayda kaç GB 2 mi 5 mi? Kullanan varsa aydınlatabilir mi?

Vodafone faturalı Uyumlu 2gb Paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplam 7GB ve 29 TL.

Tarife aslında 2GB fakat bunun yanına 12 ay boyunca 5GB daha veriyor ve 7GB oluyor.

• Türk Telekom'dan geçiş yapacaksanız Turkcell Rahat düşünebilirsiniz. Hemen hemen aynı paketi daha ucuza alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin0

Türk Telekom'dan geçiş yapacaksanız Turkcell Rahat düşünebilirsiniz. Hemen hemen aynı paketi daha ucuza alabilirsiniz.
    Linki var mı hocam

• Yeni gelenlere aylık ek 3 GB veriyor ve otomatik ödeme talimatı verirseniz aylık ek 1 GB alabilirsiniz.
    500 DK 100 SMS 3+3 GB 26,15 TL >
    750 DK 1000 SMS 5+3 GB 32,68 TL >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 2 Şubat 2020; 21:2:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metin0

Yeni gelenlere aylık ek 3 GB veriyor ve otomatik ödeme talimatı verirseniz aylık ek 1 GB alabilirsiniz.
    500 DK 100 SMS 3+3 GB 26,15 TL >https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-firsat-3gb-paketi
    750 DK 1000 SMS 5+3 GB 32,68 TL >https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-firsat-5gb-paketi
    Bu paket daha avantajlı hocam o zaman. Hem taahhüt de yok. Yaşadığım yerde Vodafone İnternet hızından da emin olamıyorum.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Bu paket çok iyiymiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Bunlardan herhangi birine geçiş yapınca 12 ay boyunca sabit fiyattan kullanabiliyor muyuz yoksa ilk aydan sonra fiyat değişiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Bunlardan herhangi birine geçiş yapınca 12 ay boyunca sabit fiyattan kullanabiliyor muyuz yoksa ilk aydan sonra fiyat değişiyor mu ?
    Ben bugün geçiş yaptım hocam. TURKCELL bu tarifenin ücretinde değişiklik yapmadığı sürece fiyat sabit. Taahhüt yokmuş. Telsiz vergisi dahil 29 TL oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.