Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    he anladım hocam saolasın, peki her ay bu kodu gönderip paketimi her ay yenilemem gerekiyor, doğru mu anladım
  • 1 sefere mahsus yeterlidir her tarife yenilemede gerek yok sadece ek paketler için vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattımda15 tl var, bunu alabilir miyim yoksa min. 16 tl mi olmalı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket sorgulama da paket olmadığını gösteriyor yanımda uygulaması genel sorun mu yoksa bu paketlerde mi sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet OK

Vodafone'da yeni hat açma maliyetlerini bilen var mı? Faturalı/Faturasız farketmez. Hatta operatör bile farketmez. Süre dolunca sürekli operatörler arası taşınacak.

Sıcak fırsatlar kısmında BiM de 19 TL ye hat alınabildiğinden bahsediyorlardı. Bizim bimde 36TL yazıyor. Kasiyerle konuşmadım.
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm ama bölgesel.
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Kampanya devam ediyormu birde telsiz kulanım ücretiyle felan aylık kaç tl yüklemek gerek? Bana interneti bol dakika sms'i az olan tarife olcak en uygunu bu mudur? Vodafone çekmiyo felan diyenler var?

Artık mega 2 gb a direk geçiliyormu tarifeden yoksa yine herhangi bir tarifeye geçip sms atmakmı gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ağustos 2016; 17:40:36 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ediyor tasimalarda yıl sonuna kadar operator telsiz ücretini oduyor mevcut Vodafone luya aylik 1.58 1 aylık telsiz kullanım ücreti varsa onun ile 20.58 yani 22 yüklenmesi gerekiyor

Mega 2 gb 15 tl değilmi hocam? 17 18 yüklesem yetmez mi?

Artık mega 2 gb a direk geçiliyormu tarifeden yoksa yine herhangi bir tarifeye geçip sms atmakmı gerekir?

Edit: ben taşıyacağım pttcellden yani telsiz ücreti almayacak benden 15 tl yüklesem yetecekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ağustos 2016; 17:43:39 >
    Pardon evet oda onun gibi telsiz ücreti varsa 17TL yükleme koşulu vardir tüm tarifelere telsiz ücreti aynıdır

Tamam sağol hocam ben taşıyacağım için telsiz kullanım ğcreti ödemeyeceğim yani sene sonuna kadar?

Aynen öyle her tarife yenilemede mobil veriyi kapalı tutarak yeterli tl yuklerseniz sikinti yasamazsiniz

Saolasin hocam

Hocam her tarife yenileme derken her ay tl yüklerken mobil veri kapalı haldemi tl yüklemeliyim yoksa sadece ilk geçiş içinmi diyorsunuz tam anlayamadımda kusur bakmayın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ağustos 2016; 17:57:27 >
    Her tarife yenilemede Vodafone sistemleri geç ücret çekiyor o arada mobil ücretlendirme yapip saniyelerde 11tl günlük uçuyor bakiyeden

11 tl boşa gidiyor yani veri açık tl yüklersek tl yüklemeden önce veri kapatıcaz ne zaman açıcaz tekrar beklemekmi gerekiyor?

Peki kullanımlarımızı paket bitiş tarihini felan vodafone yanımdadan takip edebiliyor muyuz?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Ağustos 2016; 20:41:49 >
    Onay mesajı gelene kadar bekleyeceksin geldikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz OZET->7000 yanımda yada online self servisten takip edebilirsiniz

• Ucretsiz ek 1 gb internet aldim ama kullanim suresi 3 gun diyor. 1 ay degilmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 28 Ağustos 2016; 18:36:31 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.