Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BITTIKCEDOLAN2GB Yazip 7000 e gonderiyorum. Bakiye 22 tl ve olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    Online Self Servisten 19TL ye sahip olabilirsiniz
    http://www.hizli-resim.net/image/wNg8
  • Bittikcedolan2gb detaylara bakınca 1 GB internet görünüyor. 2 gb veriyor değil mi?
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Evet 2GB veriyor adı üstünde
  • fezabey kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• PttCell taahhüt bitti bu ay. Bu pakete geçmek istiyorum. Bayiye gitsem direkt geçebilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Online Self Servisten 19TL ye sahip olabilirsiniz
    http://www.hizli-resim.net/image/wNg8

hocam vodafone'a numara tasirken bittikce dolan 2gb'a numara tasinarak gecmisim 22 TL. online islemlerden ayni tarife 19 tl.ye alinabiliyormus. ben de Altin20 yazip gonderdim ve Firsat 2gb tarifesine gecis yaptim. az once onay mesaji da geldi ama yanimda uygulamasinda tarife degisikligi kisminda Bittikce dolan 2gb tarifesi yok. sadece faturasiz esnek ve heryer indirim tarifesi gorunuyor. acaba bu 22'lik paketi 19'a alma isi bitti mi, artik alinamiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 7 Ekim 2016; 4:25:09 >

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Online self servisten geçmeyi dene
  • hocam teşekkürler , evet o şekilde deneyince oldu 19 tl.ye. sizin diğer konudaki bedava 2gb paketi alma konusundan faydalanarak 1ay geçerli 2gb paket alınca şimdilik tl yüklemeyi erteledim. ama bazı arkadaşların yorumları haklıymış. sözde 4G'den bağlanıyorum. ama internet 3G hızında bile değil. 4G'den bağlanıyor ama hız 2G ile 3G arası bir yerde. Mega3GB kodu iptal olunca zaten pek bir avantajı kalmadı ama hala geçmeyi düşünenler varsa buna göre değerlendirsin.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 10 Ekim 2016; 0:59:58 >
  • kampanya bittimi vodafone gittim numara taşımak için böyle bir kampanyamız yok diyor?

• Beyler sağlam bir vodafone kampanyası yok mu? İnternet olmasada olur. Sms 10 tane de olsa olur. Ama dk lazım.

• Çocuğun hattını Mega3GB tarifesine geçirmiştim. Geçen ay ücret yatırdığım halde paket aktif edilmemiş ve yüklediğim ücret den gitmiş. Vodafone yanımda uygulamasında MEGA3GB terifesinde görülüyor hala. Tahsil edilmeyi bekleyen ücret de görülmüyor. Kalan kontur sorgulandığında her hangi bir pakete üye olunmadığını bildiriyor...

MEGA3GB tarifesinde görülmesine rağmen bu paketin aktif olması için ne yapmak ne kadar ücret yatırmak gerekiyor? İlla müşteri hizmetleri hattınımı aramak lazım.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Mobil veriyi kapalı hale getirerek TL yüklemeden önce KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yükleyiniz Her tarife yenilemesinde tarife kodunu sms ile göndermeniz gerekmez diğer operatörler gibi değildir
  • arkadaşlar vadafone de yeni bişeyler yokmu bunlar olmuyo
  • dj_tehlike D kullanıcısına yanıt
    malesef tüm kodlar açığa alındı
  • şu an bunlar var arkadaşlar diger kodlarin hepsi kaldirildi

ALTIN18 yaz 7000 e gönder
    500 DK
    1000 SMS
    1 GB İNTERNET
    18 TL

BİTTİKCEDOLAN2GB yaz 7000 e gönder
    750 DK
    1000 SMS
    2 GB İNTERNET
    22 TL

BİTTİKCEDOLAN3GB yaz 7000 e gönder

750 DK
    1000 SMS
    3 GB İNTERNET

28 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

malesef tüm kodlar açığa alındı

Daha önceden MEGA kampanyasına katılanlar bakiye yükleyerek kullanmaya devam edebiliyor mu? Yoksa başka bir pakete mi geçilmesi gerekiyor.
  • MytHoLoG kullanıcısına yanıt
    evet tarifeden çıkmamak şartıyla 30 günde bir bakiye yükleyerek alabilir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.