Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone red xsmall(1000 dk, 1000 sms, 3 GB= 45 TL) kullanıyorum.24 ay taahhüt geçen ay doldu. Bu ay normal fiyattan(60 TL) devam ediyor. 31 Mayıs itibariyle red tarifesi yenilenmeden faturasıza geçip, ilk mesajda tavsiye ettiğiniz paketlerden birine geçmeyi düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d0sT

Vodafone red xsmall(1000 dk, 1000 sms, 3 GB= 45 TL) kullanıyorum.24 ay taahhüt geçen ay doldu. Bu ay normal fiyattan(60 TL) devam ediyor. 31 Mayıs itibariyle red tarifesi yenilenmeden faturasıza geçip, ilk mesajda tavsiye ettiğiniz paketlerden birine geçmeyi düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim.

Geçen ay dolmuşsa cayma bedeli ile size fatura çıkacaktır 31 mayısta müşteri hizmetlerini faturasız tarifeye geçmek istediğinizi söylersiniz sonra kodu gönderip tarifeye geçersiniz
  • Cayma bedeli taahhüt bozulunca olmuyor mu? Benim 12+12 ay taahhüt 30 nisan itibariyle bitmiş durumda..

Bir de, 542 bana hangi tarifeyi kullanmak istediğimi sorunca, buradaki kodu ona mı söyleyeyim? Yoksa, herhangibir tarife diyerek, sonra kendim SMS ile değiştirebilir miyim?(yanımda uygulamasında "ayda bir kez değiştirme hakkınız var" ibaresi bulunuyor)

Teşekkürler..

• Merhaba,

Bittikçe dolan 2 gb kampanyası web sitesinde bitmiş olarak gözüküyor. Doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Merhaba,

Bittikçe dolan 2 gb kampanyası web sitesinde bitmiş olarak gözüküyor. Doğru mudur?

Evet doğrudur online self servisden kaldırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: d0sT

Cayma bedeli taahhüt bozulunca olmuyor mu? Benim 12+12 ay taahhüt 30 nisan itibariyle bitmiş durumda..

Bir de, 542 bana hangi tarifeyi kullanmak istediğimi sorunca, buradaki kodu ona mı söyleyeyim? Yoksa, herhangibir tarife diyerek, sonra kendim SMS ile değiştirebilir miyim?(yanımda uygulamasında "ayda bir kez değiştirme hakkınız var" ibaresi bulunuyor)

Teşekkürler..

Herhangi bir tarife seçerek kodu göndererek gecebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Merhaba,

7000 e sms attığımda da hatalı mesaj gönderdiniz diye cevap gelmiştir. Bu tarifeye benzer yada dakikası çok, sms ve interneti olmasada olabilecek bi tarife öneriniz var mıdır?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

7000 e sms attığımda da hatalı mesaj gönderdiniz diye cevap gelmiştir. Bu tarifeye benzer yada dakikası çok, sms ve interneti olmasada olabilecek bi tarife öneriniz var mıdır?

BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz

• Konudaki bilgiler doğru mu Vodafone müşteri hizmetleri sistemim yok deyip bilgi veremedi.

Fiyat ve içerik doğru ama doldur uyumlu mu kesin bilgi edinemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

Konudaki bilgiler doğru mu Vodafone müşteri hizmetleri sistemim yok deyip bilgi veremedi.

Hepsi doğrudur milleti trolleyecek halimiz yok ya

• mega yeni tarifesine geçtim fakat şurada 500dk 1000sms 3gb yazıyor ve doldur uyumlu değil diyor.:(

https://forum.vodafone.com.tr/t5/Faturas%C4%B1z/Mega-Yeni-19-TL-tarifesi-bilgi/td-p/704338
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloxyTR

mega yeni tarifesine geçtim fakat şurada 500dk 1000sms 3gb yazıyor ve doldur uyumlu değil diyor.:(

https://forum.vodafone.com.tr/t5/Faturas%C4%B1z/Mega-Yeni-19-TL-tarifesi-bilgi/td-p/704338

Hep bilgisiz cahil moderatorlar denemeden paylaşmam

• @parlak47

Faturalı hatlar için 3GB üzeri Internet olan bir tarife var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 28 Mayıs 2017; 14:1:1 >
  • Merhabalar,

türk telekomdan vodefone a geçicem ama şunu merak ediyordum.

1₺ ye 2GB için 2GB1TL->7000 Tarife sonuna kadar geçerlidir
    1₺ ye 1GB için 1GB1TL->7000 Tarife sonuna kadar geçerlidir

katılımı ne kadar süre daha devam eder acaba_? 6 ay vodafone da kalsam sorun yaşar mıyım? Ya da yeni geçenlere daha iyi bir kampanya bilginiz var mı? şimdiden yardım için teşekkürler.
  • Sayenizde Mega yeni tarifesine geçiş yaptım. Çok teşekkür ederim hocam. Yalnız bir sorum olacak ilk mesajda bahsettiginiz 1TL1GB tek sefer mı yapılabiliyor? Yada her ay satın alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

Konudaki bilgiler doğru mu Vodafone müşteri hizmetleri sistemim yok deyip bilgi veremedi.

Hepsi doğrudur milleti trolleyecek halimiz yok ya

Sen niye alınıyorsun Vodafone a guvenimiz yok.. a101 kampanyasında 27tl yükle 25tl çek kazan sms geldi, akşama 50₺ ya çektiler yükleme sınırını

• quote:

Orijinalden alıntı: _Paramedik

Sayenizde Mega yeni tarifesine geçiş yaptım. Çok teşekkür ederim hocam. Yalnız bir sorum olacak ilk mesajda bahsettiginiz 1TL1GB tek sefer mı yapılabiliyor? Yada her ay satın alabiliyor muyuz?

1TL1GB ayda 1 kez
  • Merhaba hocam. Aklımda yeni hat almak vardı ne zamandan beri. Avea kullanıyorum. Şimdi bu konunuzu gördüm. Genel anlamda vodafone'u önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLTRN -- 28 Mayıs 2017; 15:18:46 >
  • Bizim burda vodafone daha iyi çekiyor ancak türk Telekomluyum vodafone geçsem bu kampanyadan yararlanamıyorum değil mi? Başka hangi paketi önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 28 Mayıs 2017; 15:51:25 >
  • Mega yeni tarifesine geçtik . TL yüklemesi de tamam iyi hoş ama vodafone yanımda uygulaması içinde kalan konusma sms ve internet miktarlarını göstermiyor . Bir katakulli olmasın işin içinde ?

edit: Bir yarım saat sonra düzeldi şimdi gözüküyor kalan kullanımlar sıkıntı yok. Bu devirde 1 aylık 5 gb internet 600 dk her yöne konuşma ve 1000 sms 20 liraya düşeş oldu valla.

Vodafone epey kullanıcı çeker devam edebilirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 28 Mayıs 2017; 16:27:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.