Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline fiber altyapısıyla superonline fiber kullanıyorum. Taahhütümün bitmesine 2 ay gibi bir süre kaldı. Vodafone fibere geçtiğimizde fiber modem almak zorunlu mu kendi gpon ve routerım var 10 tl modem kirası ödemek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Evet malesef zorunlu ama sol de modemi geri alacaktir zaten sizden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

SOL modeminden başka gpon girişli cihazım var hocam o yüzden sordum ve 10 tl modem ücreti vermek enayilik gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Malesef zorunlu, mudahale edemiyoruz :(

Benim ofiste uydunet fiber veriyor onun altyapısı üstünden vodafone var 50 verebilirz en fazla diyor neden

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Anlaşmaları o şekilde.

Merhaba hocam,
    Bizim mahalleye geçen hafta superonline fiber geldi ama binanın içine henüz kutu takılmadı.1 ay içerisinde aktif olur dediler.Onu nereden kontrol edebilirim.Kutu binaya takılması için bizim başvurmamız mı gerekiyor ?Ve bu altyapı üzerinden vodafone ile kaç mbps internet alabileceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer11 -- 6 Mayıs 2021; 12:7:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Superonline fiber altyapısı geldi ancak Vodafone kayıt olabiliyor muyum

• sezer11 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin sureci hizlandirmak adina yapabileceginiz bir durum yok. 1 ay icinde bina icine kutuyu koyarlar sonrasinda binada gezip on kayit toplarlar ve binadan en az 1 satis aldiklarinda da tum binayi aktif ederler. Kutu takildiktan sonra siz bana adres paylasin ben konttrol ederim ara ara ;)

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Evet sol alryapisinda 100mbps vodafone fiber alabilirsiniz.

• En beğenilen mesajdaki arkadaş adresimi farklı yere taşıyarak taahhütten kurtulacağım demiş de tam olarak ne oluyor bu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 16. Madde 2. Fıkra: Taahhütlü aboneliklerde tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir

• İlk fatura hediyeli 10 basvuru açtık arkadaşlar, pm atabilirsiniz.

Tuqo kardeş şimdi mesut çeviğin videosunu izledimde süre 1 seneden fazlaysa ve 1 seneden sonra sözleşmeyi fesh etmek isterse cayma bedelsiz olabiliyormuş öyle diyorlar. Bu gerçekse senden alalım interneti cayalım.

• Merhaba, ben satis yetkilisiyim, sattıktan sonra arkamı dönüp gitmem, bu sitede bir cizgim var bu yüzden söz konusu hususta kesin bir söylemde bulunamam o karar sizin :) cunku trde yasalara kendim risk alsam da musterimi yonlendiremiyorum malesef ki. Siz guveniyor ve okey diyorsaniz seve seve yardimci olurum. Bu arada 18-26 yas arasina 12 aylik paketlerimiz de mevcut.

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

Vallahi böyle madde varmış ya. Ben önümüzdeki hafta iptal ettiririm bunu.

• vodafone fiber hangi modemi veriyor acaba

• Şu anda hangi kampanya var fiberde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • slayer35 S kullanıcısına yanıt
    Sol altyapisinda huawei, turksat altyapisinda infinity, kendi altyapisinda birkac cesit var su an nokia iyi mesela.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.