Şimdi Ara

Vodafone gani tarifesi kullanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
51.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gani M tarifesine geçtim. Cep telefonuna kurulan Vodafone Yanımda programında da Vodafone'un internet sitesinde bir türlü düzgün çalışmayan arayüzünde (https://online.vodafone.com.tr/oss/#/ ) de o ana kadar 30 GB'ın toplam ne kadarını kullandığını gösteren bir yer yok, onca lüzumsuz menü/ıvır-zıvır var o yok. Kendin Vodafone Yanımda programında kullanım detayları kısmına girip "tek tek"(!) 9 MB, 20 MB vs. toplayarak aylık azami 30GB'ın ne kadarını kullandığını görüyorsun?!

(Cep telefonundaki Mobil Veri Kullanımı verisi, Vodafone için bağlayıcı olmadığından, Vodafone'un kendi verisini görmek istiyorum 30GB'ı aşmamak için)

Bu devirde bu kadar kötü kullanıcı arayüzü ve çalışmayan internet sitesi, hem de iletişim firmasınca, yapmak üstün beceri gerektirir gerçekten.

• Gani tarifeyi sanırım daha önce 3 ay kullandım. 30 gb kullanmadım ama dakikası çabuk bitiyor. Doldur ile 2 ay doldurmuştum. Anlayacağınız bu tarife indirme yaparken avantajlı sosyal medya falan kullanırken hiçbir avantajı yok. Eğer alacaksan gani nin en ucuzunu al ve yanında avea hattın da olsun. Avea ile gez gani ile download et. Normal kullanırsan bir haftada bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha dün gectim bu tarifeye.Sunu sormak istiyorum İneternetten dizi indirsem mesala 450 mb bir bölüm Kac gani dk gider . İndirdiği süre kadar mı yoksa 450 dk mi ?

• Yok birşey Y kullanıcısına yanıt
    İndirdiği süre kadar, saniyede 1mb indirse 450 mb yaklaşık 8 gani eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Dakika ve sms en düşük olup interneti en yüksek vodafone faturasız tarife hangisi acaba ? Aylık dakika kullamımım 20 sms 5 😂😂😂😂

Mevcut tarifem : Mega 3GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 19 Kasım 2018; 11:27:52 >
  • Izmir_Khan I kullanıcısına yanıt
    DolaBoynumaReis D kullanıcısına yanıt
    Geçmeyi düşünüyorum. Telsiz kullanım ücreti kesiyor mu bu tarifede?
    Acil cevaplayan olursa sevinirim.@DolaBoynumaReis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patolojik Bulgur -- 30 Kasım 2018; 22:4:27 >
  • Arkadaşlar telefon İnternet hızını 30kbps hıza sabitleyip dakika düşmeden interneti kullanmayı deneyen oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Arkadaşlar telefon İnternet hızını 30kbps hıza sabitleyip dakika düşmeden interneti kullanmayı deneyen oldumu
    Denesen ne olacak? Saniyede 4 KB bile etmiyor o hız. Seneler önceki Dial-up internet bile daha hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Denesen ne olacak? Saniyede 4 KB bile etmiyor o hız. Seneler önceki Dial-up internet bile daha hızlı.

Alıntıları Göster
    Dakika yemeden gün içinde tüm bildirimleri gelir. Ben 1 yıl önce kullandım. İnterneti açık bıraktığım için 6000dk 2 haftada bitti

• quote:

Dakika yemeden gün içinde tüm bildirimleri gelir. Ben 1 yıl önce kullandım. İnterneti açık bıraktığım için 6000dk 2 haftada bitti

Alıntıları Göster
    Her internet kullanacağın zaman hızı arttırmakla uğraşılmaz

• s.a numara taşıma ile vodafone geçip gani tarife ye geçebiliyormuyum yeni gelenlere 1000 dk gani 23 tl yazıyor

vodafonlulara 1500 gani 25 tl

numarayı taşıyıp 25 tl 1500 gani ye geçebilirmiiym
  • quote:

Alıntıları Göster
    s.a hocam çok cepte internette işim olmuyor ayda en fazla 2 / 3 gb kullanıyorum +300 dk konuşuyorum

1000 gani yeterli gelirmi sürekli interneti açık bırakmıyorum evde olduğumdan dolayı watsapp ingstram foreks borsa bunlara giriyorum internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

s.a numara taşıma ile vodafone geçip gani tarife ye geçebiliyormuyum yeni gelenlere 1000 dk gani 23 tl yazıyor

vodafonlulara 1500 gani 25 tl

numarayı taşıyıp 25 tl 1500 gani ye geçebilirmiiym

Bende aynı şekilde yapmak istiyorum. Numarayı taşıyıp Vodafone'lu olduktan sonra tanımlasak paketi olur mu ki? 23 liralık tarifede kontör atış periyodu 30sn nedense?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar telefon İnternet hızını 30kbps hıza sabitleyip dakika düşmeden interneti kullanmayı deneyen oldumu

Bu olay netlimiter tarzı hangi uygulamayla yapılabilir android için? Max 8kb'a sabitlemek lazım ama 250kb/30sn olduğundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 12 Ocak 2019; 22:56:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

quote:

Bu olay netlimiter tarzı hangi uygulamayla yapılabilir android için? Max 8kb'a sabitlemek lazım ama 250kb/30sn olduğundan.

Alıntıları Göster
    Your freedom ile hız ayarı yapılıyor. Henüz gani tarifeye gecmedim. Ama VPN uygulaması çok şarj yediği için sanırım onu kullanmak mantıklı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 13 Ocak 2019; 15:43:20 >

• Yazlık içim Gani XL tarifesini geçen sene almış ve kullanmıştım yazlıkta.4 kişilik bir aileyiz, geçen sene 20 gün civarı hep birlikte kullandık ve kota sorunu falan birşey olmadı ancak bu sene aynı şartlarda kullandığımızda 6. günde VDF'den SMS geldi 30GB kotanızın %90'ını kullandınız diye.Bütün cihazlar mobil, doğru dürüst bir DL'de olmadı ve VDF Yanımda uygulamasında da zaten ne zaman ne indirmişim birşey gözükmüyor.Bu işte bir terslik var diye MH'yi aradım.MH'deki bayan bana 100 dk. için 250 MB veri transferi olduğunu söyledi.1 saat 40 dakikada 250 MB ? O hesaba göre 3000 dk = 7.5 GB internet yapar madem nerede o zaman 30 GB kotası olayı diye sordum, ebele bübele cevaplar.Komedi.
    Bence sistemde bir sıkıntı var.Günde maksimum 2 saat açıyorum interneti, 120x6 = 720 dk yapar ama uygulamadan bakınca 1450 dk. harcanmış gözüküyor, öncelikle bu bir soru işareti sonrasında kesinlikle 20-25 GB DL yapmadığıma eminim ve bunu uygulamadan göremiyorum maalesef.VDF ne derse ona uymak zorunda kalıyorum.

• Bildiğim kadarıyla 100kbps üzeri kullanım süresince dk dan kesiyor. Mesela 1 saat boyu mobil veriniz açık fakat 1 saatlik diziyi 10 dk da indirdiniz diyelim. 10 gani dk gidiyor. Bu 10 dk da indirdiğiniz dosyanın 100mb ya da 1gb olması fark etmez.

Ayrıca hız testi isteyen arkadaş için: Vodafone Gani L 1500dk tarifesinden Turkcell hız testi ile download 18.2 upload 14.3 mbps maks ping ise 28

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.