Şimdi Ara

Vodafone Geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3g de Türk Telekom da tek diş çeken yerde Vodafone 4.5g cekiyo ama okulumda vericileri olmadığı için TT yi iptal edemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediğiniz tarife 125TL hocam ve ben yeni geçiş yaprığım için 80TL ye bana o paketi zor verirler.

• Ben daha geçen gün arkadaşıma aynısını yaptım + iki kere dondurdugum hatta yaptim

• O zaman bu geçecek olan tarifeden onada geçiş yapabilirim sizin demenize göre hocam. 14GB bana yetmiyor derim yaparlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani yapmak için insan arıyorlar bildiğin o paket bu arada 155 TL sizin dediğiniz red 20 bu plus özel paket satıştaki fiyatıda 155tl dediğim gibi Vodafone Geçiş

• İçinde YouTube olmayan paket 130tl civarı olan bunda YouTube da geliyo plus paket oluyo

• Seçmiş olduğum tarifeden taahüt bozma ücreti vermeden veya az ceza ücreti vererek buna geçişim sağlanır mı dediğiniz fiyattan?

• Bulunduğum konum yerin dibinde kaliyo şuan için o halde çoğunlukla 4.5g cekiyo arada bı 3.5 a dusuyo ama hemen eski haline geliyor Vodafone Geçiş

• Turkcell hattimda 3g cekiyo anlam veremedim hsjsjsnjsjs

• Hocam geçeceğim tarifeden buna geçiş yapabilirim o zaman sizin demenize göre aynı fiyattan

• Taahhüt yok istediğin zaman girip cikabiliyosun 12 aylık indirim taahhütu yapiyolar onada TT gibi para almıyorlar iptalde bedava sen bı vodafone a girde eğer çekim sorunun yoksa 4.5gde yapıştır gitsin hiç gerek yok fazla para vermeye

• Dediğim gibi hemen geçiş olmaz ama ilk bı faturasiza geçin hem denemiş olursunuz sıkıntı yoksa bı üç aylık taahut verin sonrasında yüzde yüz alırsınız veya isterseniz iptal birimini daha erkenden arayıp alabilirsiniz

• Herşey iptal biriminde bitiyo ben 3 yıldır kullanıyorum tatilde TT ye geçtim buna boşuna tatilde para vermemek içinde dondurdum okul başladı diye tekrar actirdim

• Dediğim gibi hocam direk hemen vermezler o tarifeyi 80TL ye önceden biraz zaman geçmesi gerekiyor. Geçişim gerçekleşince bir kaç ay sonra internetimin yetmediğini dile getiririm ve bana illa ki bu paketi söylerler zaten bende fiyat düşürmek için elimden geleni yaparım başka operatöre geçerim derim

• Sen söylemeden söylemiyorlar sen yüksek GB i diret biraz yetmiyo falan diye onlar hemen bunu sana ayarlarlar ilk 3 ayda alırsın zaten çocuk oyuncağı ama sınırsız olması iyi baya interneti kullanabilecek şey bulamıyosun bı zaman sonra

• En az 10 kişiye yaptım herkes memnun telefonda interneti hiç kapatmiyo kimse

• Yöntemi nedir nasıl yapabiliriz? Red 20 plus mı bu tarife ? Video pass var mı?

• Bütün passlar var eksiksiz, dediğim gibi az da olsa en azından vodafone faturaliyi denemen lazim

• Bı kaç ay da olsa beklemen lazım erkenden de yapabilirsin eğer teklif ederlerse daha önceki yazılarımı okursan tarif etmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Bütün passlar var eksiksiz, dediğim gibi az da olsa en azından vodafone faturaliyi denemen lazim
    Hocam dediğiniz bu tarifede sosyal medya, Youtube vs hepsi sınırsız mı? Öyle ise çok iyi bir tarife ve 80Tl alabilirsek çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.