Şimdi Ara

Vodafone geçmeyi planlıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avea hat kullanıyorum. Vodafone geçmeyi planlıyorum öneriniz nedir? eğer geçersem 128k sim kartı temin edebilir miyim?

• Bayi ile önceden konuş sipariş versinler, yada 128 ik sim olan bayiyi bul. 64 lüklerinde yenileri mükemmel, sorunsuz.
    Vodafone da gençsen 2 GB Freezone esnek tarife, yaşlıysan Efsane altın 2 GB faturasız öneririm. Bunların 1 GB lıklarıda var.
  • Bak bu başlıktaki yazımı da okumalısın.

http://forum.donanimhaber.com/m_106375050/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan4646

Bayi ile önceden konuş sipariş versinler, yada 128 ik sim olan bayiyi bul. 64 lüklerinde yenileri mükemmel, sorunsuz.
    Vodafone da gençsen 2 GB Freezone esnek tarife, yaşlıysan Efsane altın 2 GB faturasız öneririm. Bunların 1 GB lıklarıda var.

İlerde Mobil imza kullanırsam 128 lik kenarda dursun diye 128 lik istiyorum. bulunduğum ilçe'de tek bir bayi var. 19 TL'ye 500 dakika + 5000 SMS + 1GB olan pakete geçerim büyük ihimal + 4.90'na 500 mb + spotify premium veren ek tarifeyide yaparım.
  • Bende avealıyım ve vodafone düşünüyorum. 4gb internet olmalı sanırım 39 liralık tarife var. Turkcell de aynı tarife 49 lira. Hangisi mantıklı bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Bende avealıyım ve vodafone düşünüyorum. 4gb internet olmalı sanırım 39 liralık tarife var. Turkcell de aynı tarife 49 lira. Hangisi mantıklı bilemedim

49 Lirayı ödeyebilirim diyorsam Turkcell'e geç
  • Vodafone da internet paketin düşerken faturalı/faturasız farketmiyor aynı sürede bitiyor, ancak Turkcell de faturasız da çok hızlı eriyor. tamamını kullansan da kullanmasan da 100 kb lık paketler halinde düşüyor internet.
    Ben hem Vodafone hem de Turkcell kullanıyorum, uzun zaman Avea da kullandım, hatta eşim Avea dan yeni Vodafone a geçiş yaptı. Size şunu samimiyetimle söyleyeyim; Turkcell kaliteli ama bundan 2 sene öncesine kadar sürekli kendini geliştirip, kalitesini artırıyordu. Özellikle bu sene hızlı bir gerileme sürecine girdi. Şuanda Vodafone un Turkcell den hiçbir farkı yok. Bazı konular da daha iyi bile diyebilirim. Tercih sizin Avea kullanmayın da Turkcell de kullansanız Vodafone da kullansanız kalite kullanmış olursunuz. Bir operatörün körü körüne savunucusu olmaya gerek yok, babamın oğlu değil hiçbiri, karlarından pay da vermiyorlar. İşime hangisi gelirse, en kaliteli hizmeti en ucuza hangisi verirse onu tercih ederim.

• Telefonumdan bir ekran görüntüsü

Vodafone geçmeyi planlıyorum.
  • Bende turkcell 4 gb turbo netli paketini kullanıyorum 3g full çekerken internet sayfası dahi açılmamasını turkcellde gördüm freezone esnek ekstra tarifesi bu ayın 27 sine kadar bitmezse direk ona geçmeyi düşünüyorum nişanlımıda faturasız olan tarifesine taşıyıp 21:00-09:00 arasını ücretsiz konuşarak indirime gitmeyi düşünüyorum şuanlık ikimizin turkcellde faturası 130 tl civarını buluyo ve korka korka konuşabiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende avealıyım ve vodafone düşünüyorum. 4gb internet olmalı sanırım 39 liralık tarife var. Turkcell de aynı tarife 49 lira. Hangisi mantıklı bilemedim

Kamulu ise kamu akıl küpü tarifeleri var. Örneğin
    750 her yöne vodafone sınırsız 1000 sms 4gb net 40 lira.
    Ben buna gececem büyük ihtimal.
    Yasa bunun bir altı 30 lira var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamudayım, aynı tarife vodafone da 39, turkcell de 49 turbolu diyor. Marka takıntım yok telefonda avea yazan yerde packman var benim Arkadaş vodafone turkcell aynı demiş o zaman niye pahalısını seçeyim.. Regal aklımı seveyim mi demeliyim :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kamudayım, aynı tarife vodafone da 39, turkcell de 49 turbolu diyor. Marka takıntım yok telefonda avea yazan yerde packman var benim Arkadaş vodafone turkcell aynı demiş o zaman niye pahalısını seçeyim.. Regal aklımı seveyim mi demeliyim :))

Aslında Turkcell kullanmış biri olarak söylüyorum Turkcellin sunduğu servisleri diper operatörler sunamıyor.
  • Bende geçicem iyi bi kampanya olursa taahüt bitti
  • Ben 3 operatörü de kullandım ve şuanda hatlarımın biri Vodafone diğeri Turkcell. Çekim ve internet hızı aşağı yukarı aynı. Bazen Vdfn un çok kötü olduğu Turkcell in mükemmel olduğu yerler oluyor bazende tam zıttı. Ama genelde ikisi de baz istasyonlarını aynı tepeye dikiyor, aynı çekiyorlar. Avea ise bunlardan farkı GSM 1800 bandından yayın yapıyor ve bina içi, duvar arkası, tepelik bölgelerde kesintili konuşmaya senep oluyor. Özellikle hareket halinde avea ile çok sıkıntılar çektim. Konuşmayı Vdfn ile yaparım Avea nın bonkör internetli tarifeleri ile de bol bol internet kullanırım dedim be uzun zaman bböyle kullandım. Seyahat ettiğim bir bölgede internet hızı çok düşünce ve arızayı gidereceğiz demelerine rağmen 6 ayda düzelmeyince Turkcell e taşıdım o hattımı. Turkcell faturasızda internet çok hızlı gidiyor ama aveadan daha iyi. Vodafone un avantajı Turkcell gibi iyi çekip Avea gibi uygun fiyatlı olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Robot

quote:

Orijinalden alıntı: turan4646

Bayi ile önceden konuş sipariş versinler, yada 128 ik sim olan bayiyi bul. 64 lüklerinde yenileri mükemmel, sorunsuz.

İlerde Mobil imza kullanırsam 128 lik kenarda dursun diye 128 lik istiyorum. bulunduğum ilçe'de tek bir bayi var. 19 TL'ye 500 dakika + 5000 SMS + 1GB olan pakete geçerim büyük ihimal + 4.90'na 500 mb + spotify premium veren ek tarifeyide yaparım.

Vodafone'un movil imza hizmeti tırt çünkü e-devlet'e girdiğinde mobil imza seçeneği altında AVEA ve Turkcell var.

Ben sırf mobil imza için Turkcell hattımı açık tutuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.