BTK'ya açıklanan resmi rakamlara göre VF nüfusun %99'unu kapsarken Avea %97'sini, Tcell ise %99,3'ünü kapsıyor...
Vodaofone ve Tcell nüfusun %70-80 civarında 3G kapsamasına sahipken, bu oran Avea'da %50-60'larda...
Tcell'in 30bine yakın çekim noktası varken bu rakam Vodafone'da 25bin civarında Avea'da ise daha da az..
Avea 1800 mhz kullandığı için 2G'de özellikle bina içi kapsamasında diğerlerine göre daha çok sıkıntı yaşatıyor...
Bunlar genel olarak en büyük kalite göstergesi kapsamayla ilgili objektif rakamlar. Bunlar haricinde daha subjektif olarak müşteri hizmetleri-faturalandırma vs. gibi konular için de açılan başlıklar ortada.
Bugün itibariyle Vodafone kalite konusunda Avea'dan çok Turkcell'le kıyaslanabilir seviyededir bana göre..
avea 3g kapsama orani yuzde 80, ne ellisi altmisi. 22 binden fazla da baz istasyonu var.
Kısmen haklısın, ben geçen seneki rakamları yazmışım. Güncel rakamlarda; 2G'de Avea %98, VF %99 Tcell %99,1 3G'de ise VF %80'in üzerindeyken, Tcell %88 Avea ise %80'e yaklaşmış bugün itibariyle.. Baz sayılarında ise dediğin gibi Avea 21bin küsur, VF 25bin, Tcell 30 bin..
Sonuç olarak rakamlar yalan söylemiyor. Tcell Vodafone'dan bir adım öndeyse, VF da Avea'da en az 1 adım öndedir..
vf'un %99 kapsaması olsun sana yemek borcum olsun :) Bizim köyde yani en tepe noktadaki vericilerden hizmet alan köylerden birisi sadece AVEA+TCELL var Vf yok.Zaten çoğu köydede yok,kaç defa mail attım çözümde yok;taahhüt bitimi vf'la işimde yok..
Bico kardesim sana daha once sormustum ancak gormedin sanirim. Sizin koy hangisi? Kayseriliydin sanirin degil mi? Soz sana tanidigim arkadaslarima sorup net bir bilgi bulacagim sizin koyle ilgili.
pm attım kardeşim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme