Bildirim
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (29. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iletişim pass
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
zaten var sende
bu şey gibi olmuş, kel birinin kafasını taraması gibi
Aynen, alay ediyorlar resmen
Vermesin çark falan, sınırsız tarife teklif etsinler, biz sınırsız teklif beklerken adamlar 2 GB 11₺ teklifi göndermişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 2 Ağustos 2021; 22:33:33 >
sen gir youtube a, aç 1080p video yada 1440p, izle babam izle, gör bak teklif nasıl gelir
Aynen, öyle yapıyorum şuan ben dequote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
sen gir youtube a, aç 1080p video yada 1440p, izle babam izle, gör bak teklif nasıl gelir
Adalar falan var, doğa güzellikleri var, belgesel gibi onları izliyorum. 2140P donuyor genellikle, 1440P'ye düşürüyorum
Bak sana tavsiyemdir, telefonun ekranı küçük ya, dizi filan rahatlikla izleyemezsin.
TV akıllı ise telefonun ekranını televizyona ya da laptopa yansıt ben öyle yapıyorum
laptopum var lenovo, oppo dan yansıtıyorum internetim filan da gitmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 2 Ağustos 2021; 22:43:42 >
Akıllı onda sorun yokta, lakin bu iş döneminde istesem de kolay kolay dizi izleyemem, ama sağol yine de tavsiyen için
Ben pek anlamıyorum ama bize de vestelcik sağolmasın akıllı diye iteledi, akılsız çıktı, mi box da olmuş 500 tl, nasıl alıcam yau
Yerli diye desteklemek istiyorum hatta destekliyorum da, ama böyle şikayetler gelince üzülüyorum gerçekten
Vestel kadar kötü bir firma yok, zamanında vestel devlete (kâr yapamıyorum diğer firmalar zamlansın) demişti ve kabul olmuştu.
Durumu iyi olmayan fakir fukara gariban vestele muhtaç olmuştu sonra en ucuz vestel diye
-
Ben de çark çevireceğim, tarife sınırsız, ama merak'tan yapacağım, bakalım ne verecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler hediye carkini cevirip vodafone tarifenizden atildiniz, hattiniz artik faturasizdir!
Doya doya kullanin. B002
-
Vestel yerli değil die biliyorum. Hatta montaj yapıyorlardı bi ara.
-
Doğru olabilir, Venüs model telefonlar dan için Z40 modeline Çin den geldiği, sadece üstüne Vestel Venüs logosu basıldığı söyleniyordu
vestel sadece sozde yerli
yurtdisindan aliyor tr de birlestiriyor sonra da gururla vestel
almam aldirmam
tv aldim bozuldu cop oldu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X